14 Οκτωβρίου 2017

Πήρε το ντέρμπι ο Αχιλλέας, 2-0 τον ΓΑΣ Σβορώνου

Με δύο γκολ του Γιώργου Ανδρονικίδη, ο Αχιλλέας νίκησε με 2-0 τον ΓΑΣ Σβορώνου στη Νεοκαισάρεια και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Ο επιθετικός του Αχιλλέα άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Καπασακαλίδη, κάνοντας το 1-0. Στο 28’ το σουτ του Καλαμπάκα πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 38’ ο Σακελλαρίδης απέκρουσε το κοντινό σουτ του Κολαξίδη.

Ο ΓΑΣ μπήκε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Σαρρή. Στο 55’ μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Ιωαννίδης μπήκε στην περιοχή, όμως πλάσαρε πάνω στον Σακελλαρίδη.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αχιλλέα, ακόμα μεγαλύτερη στο 77ο λεπτό, όταν ο Καπασακαλίδης δεν έπιασε καλά το σουτ, η μπάλα κατέληξε στον Ανδρονικίδη που πλάσαρε από κοντά, όμως και πάλι ο Σακελλαρίδης απέκρουσε.

Στο 84’ ο ΓΑΣ απείλησε με την κεφαλιά του Παυλίδη μετά από ωραία σέντρα του Χρήστου Βούλγαρη, όμως ο Σαρρής μπλόκαρε σταθερά και δύο λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Καλαμπάκας από τα αριστερά βρήκε μέσα στην περιοχή τον Ανδρονικίδη, ο οποίος αυτή τη φορά πλάσαρε σωστά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Ασλανίδης Α
Βοηθοί: Βρούζος, Βασιλειάδης

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Σαρρής, Καπασακαλίδης, Βαρμάζης (66’ Δερμίσης), Γιαπιτζής, Κολαξίδης, Οικονόμου, Τσουρέκας (46’ Κώστας), Αποστολίδης, Ανδρονικίδης, Καλαμπάκας, Χρυσόπουλος (46’ Ιωαννίδης, 85’ λ.τ. Καραγκιοζίδης).


ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ: Σακελλαρίδης, Αβριωνίδης (58’ Δ. Ζώβληκας), Σαμαλής (70’ Μαργαρίτης), Σκαμπαρδώνης, Τριανταφύλλου, Κατσαμάγκας, Ν. Βούλγαρης, Παυλίδης, Κ. Ζώβληκας, Κωνσταντινίδης (85’ Καταχιώτης), Χ. Βούλγαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: