10 Οκτωβρίου 2017

Στη φυλακή Έλληνας ποδοσφαιριστής για διακίνηση ναρκωτικών

Στη φυλακή μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή οδηγείται ο 29χρονος ποδοσφαιριστής για διακίνηση χαπιών ecstasy στη Λευκάδα μετά την περιπετειώδη σύλληψη του την περασμένη Τετάρτη ύστερα από καταδίωξη.


Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την μεταφορά του πρώην ποδοσφαιριστή του Παλευκάδιου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου του νεαρού αθλητή, που κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 29χρονος Π.Σ. και η 35χρονη Γ.Σ. Είχαν προσπαθήσει να διαφύγουν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, που είχαν πάει στη Λευκάδα ακολουθώντας πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητά τους και τους εντόπισαν ενώ ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήγαινε να συναντήσει την αποστολή της πρώην ομάδας του, που θα πήγαινε για προγραμματισμένο αγώνα Κυπέλλου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λευκάδας έκαναν έρευνες στις κατοικίες των δύο αδελφών με σκύλο ανιχνευτή, ο οποίος ανακάλυψε έξι κιλά και 59 γραμμάρια αμφεταμίνης MDMA (του γνωστού Ecstasy), ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8,6 γραμμαρίων, οκτώ ναρκωτικά χάπια και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Ακόμη αναζητούνται οι άλλοι δύο Έλληνες ηλικίας 27 και 32 χρόνων που συμμετείχαν στην σπείρα.

Πηγή: thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: