11 Οκτωβρίου 2017

Τρεις επικίνδυνοι κακοποιοί πίσω από τη ληστεία στο Παλαιό Φάληρο! Η επεισοδιακή σύλληψη στο Παγκράτι


Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας Αττικής έπεσαν τρεις επικίνδυνοι κακοποιοί, οι οποίοι λίγο πριν από την σύλληψη τους είχαν πραγματοποιήσει ληστεία σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Παλαιό Φάληρο.

 Η ληστεία έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (09.10.2017) και οι κακοποιοί συνελήφθησαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Επεισοδιακή η σύλληψη

Μάλιστα, η σύλληψη των τριών επικίνδυνων κακοποιών από το αρμόδιο Τμήμα της Ασφάλειας Αττικής ήταν επεισοδιακή, καθώς οι αστυνομικοί με δυο συμβατικά αυτοκίνητα εντόπισαν το όχημα μάρκας “Μερσέντες” -που οδηγούσαν οι οπλοφόροι σε δρόμο τους Παγκρατίου- και προσπάθησαν με ελιγμούς να τους ακινητοποιήσουν.

Όταν ο οδηγός της “Μερσέντες” κατάλαβε πως το αυτοκίνητα που του έκλειναν το δρόμο είναι της Ασφάλειας, ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε να χτυπά διαδοχικά μπροστά και πίσω τα δυο αυτοκίνητα, προκειμένου να ανοίξει το δρόμο και να διαφύγει.

Μπροστά στον κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού τους, οι αστυνομικοί κατέβηκαν από τα συμβατικά οχήματα και με τα όπλα στα χέρια κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους τρεις κακοποιούς, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να ξεφορτωθούν, τόσο τα χρήματα που είχαν αρπάξει από το τραπεζικό υποκατάστημα, όσο και το περίστροφο με το οποίο είχαν απειλήσει τους υπαλλήλους.

Τα προφίλ των δραστών

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τρεις ομογενείς από τις χώρες τις πρώην Σοβιετικής Ένωσης και μάλιστα ο ένας από αυτούς κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για δολοφονία και είχε αποφυλακισθεί με περιοριστικούς όρους. Επίσης, ο συνεργός του αποδείχθηκε πως ήταν δραπέτης φυλακών, καθώς είχε παραβιάσει πενθήμερη άδεια που είχε λάβει.

Πλέον, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν κι άλλες ληστείες που έχουν σημειωθεί, τόσο σε τράπεζες, όσο και σε μεγάλα καταστήματα και Οργανισμούς της Αττικής, καθώς έχουν βάσιμες υποψίες πως τις έχουν διαπράξει οι τρεις συλληφθέντες.

Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται από την Ασφάλεια Αττικής.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: