10 Οκτωβρίου 2017

Καθαρισμός της ακτής του Πλαταμώνα

Το ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου και το Δημοτικό Σχολείο Πλαταμώνα συμμετείχαν στην «Παγκόσμια Εκστρατεία Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών» της Ocean Conservacy, που στην Ελλάδα συντονίζει η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMERA). 
Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του  «Μήνα Δράσης για το Θαλάσσιο Περιβάλλον 2017 (16 Σεπτεμβρίου- 16 Οκτωβρίου 2017)», με σύνθημα «Για καθαρές θάλασσες και ακτές» και στόχο να μετρήσουμε τι "αφήσαμε" πίσω μας με το τέλος του καλοκαιριού διοργανώσαμε καθαρισμό μέρους της Ακτής του Πλαταμώνα. 

Η δράση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 και συμμετείχαν 120 μαθητές, 9 εκπαιδευτικοί από το Δημοτικό Σχολείο του Πλαταμώνα Πιερίας και δύο μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας του ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου. 

Ευχαριστούμε το Δήμο Δίου-Ολύμπου και συγκεκριμένα  τους κυρίους: Στέλιο Μπόζα – Πρόεδρο Τοπικού Πλαταμώνα και Γιάννη Ταντή - Πρόεδρο Τοπικού Παντελεήμονα για την υλική υποστήριξή τους καθώς και τους κυρίους: Αθανάσιο Καλαϊτζή – Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Δίου – Ολύμπου και τον κύριο Παναγιώτη Μπατζιάνα - Διοικητή του Λιμενικού για την παρουσία τους στον χώρο.

Ιωάννα Κάκαλου, Μαρία Στάθη – ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου
Διεύθυνση Δημοτικού Σχολείου Πλαταμώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: