1 Οκτωβρίου 2017

Δεύτερη νίκη για τον Αετό Καταλωνίων

Δεύτερη σερί νίκη για τον Αετό Καταλωνίων, αυτή τη φορά με 1-0 επί του Πιερικού Αστέρα Κάτω Αγιάννη για την 4η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.


Η ομάδα του Κάτω Αγιάννη δεν ήταν καλή, επηρεασμένη ίσως από τον μεσοβδόμαδο αγώνα της Τετάρτης με τον Δία Δίου, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Αετός φτάνοντας τους 6 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 64ο λεπτό. Ο Μάνος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καραγκούνης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 88’ λόγω αποβολής του Φωτόπουλου και στο 90’ ο Αετός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ιωάννου από τον Εφραιμίδη, όμως ο Οκουτσόγλου απέκρουσε την εκτέλεση του Σκούφα.

Διαιτητής: Μέγας
Βοηθοί: Μηνούδης, Κορινιώτη

ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ: Αμβροσιάδης, Δουλαλας, Καραγκούνης, Καραγκιόζης, Φωτόπουλος, Ιωάννου, Κουτσιαρής (53’ Σαρηγιαννίδης), Τσιντώτας, Σκούφας (92’ Γαλάνης), Πιπίλης (36’ Μάνος), Λάζος (85’ Λυκόπουλος).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ: Οκουτσόγλου, Εφραιμίδης, Δημόπουλος, Τζιάμας, Χρηστίδης, Χρυσόπουλος, Μπαράς, Τσαγκαράκης (41’ Κόλτσης), Ε. Καραμανώλας, Κ. Καραμανώλας, Καλαϊτζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: