12 Οκτωβρίου 2017

EN ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Πήγε λέει να παρακολουθήσει αγώνα της Εθνικής κι έφαγε το ξύλο της χρονιάς του. Μη πάει το μυαλό σας στο κακό, δεν ήταν κανένας μετανάστης Πακιστανός ή Σύριος. Ελληναράς ήταν και μάλιστα βάζελος μέχρι το κόκκαλο.
**

Φόρεσε λοιπόν την τιμημένη φανέλα με το τριφύλλι και πήγε στο Καραϊσκάκη μέσα στους γαύρους να κάνει επίδειξη μαγκιάς και τσαμπουκά και ως είθισται, τον έκαναν τουλούμι στο ξύλο.
**
Ο εισαγγελέας βεβαίως-βεβαίως έκανε τη δουλειά του αλλά οι δράστες έδρασαν κατά το εθιμικό δίκαιο. Δεν πας ποτέ στη διακεκαυμένη ζώνη αγνοώντας το status quo στα ελληνικά γήπεδα.
**
Είναι σα να λέμε ότι ένας Αρειανός πάει στην Τούμπα με φανέλα του Άρη ή ένας γαύρος στη θύρα 13 ή καλύτερα ο Κασιδιάρης σε συγκέντρωση του ΚΚΕ ή, αν θέλετε, η Λιάνα Κανέλλη σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής με σημαία του ΚΚΕ.
**
Εμείς βέβαια οι πολιτισμένοι αποδοκιμάζουμε τέτοιες ενέργειες -κατά τα ειωθότα- ελπίζοντας μια μέρα στη συναδέλφωση των ποδοσφαιρικών φυλών. Εδώ τα βρήκαν Σαμαράς-Βενιζέλος, Τσίπρας-Σόιμπλε, τόσο δύσκολο είναι πια;
**
Τώρα θα μου πείτε ματς της Εθνικής ήταν και ο καημένος ο βάζελος, μιας και δεν είχε παίκτη του ΠΑΟ στη σύνθεσή της, ήθελε να δώσει το «παρών» αλλά του βγήκε σε ξινό.
**
Κι έρχεται ο υφυπουργός Βασιλειάδης να μας κάνει ένα νέο κήρυγμα περί βίας στον αθλητισμό, λέγοντας ότι όσοι συλλαμβάνονται, θα αποκλείονται ισοβίως από τα γήπεδα. Μας τα ‘χουν πει κι άλλοι, αλλά πάμε χαλαρά-χαλαρά να εκτονώνεται κι ο πληθυσμός. Πάντως υπουργέ, καλού κακού έχε το νου σου, γιατί βλέπω να ξεσπάει βία κι έξω από τα γήπεδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: