12 Νοεμβρίου 2017

Νίκη με ανατροπή για τον Πιερικό, 2-1 την Α.Ε. Καρίτσας

Ο Πιερικός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της Πιερίας στην 9η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, καθώς επικράτησε με 2-1 της Α.Ε. Καρίτσας, κάνοντας την ανατροπή στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα.

Έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τους μελανόλευκους να παίρνουν μια νίκη ψυχολογίας, την πρώτη με τον Γιώργο Καμπερίδη στον πάγκο, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, φτάνοντας τους 13 βαθμούς.

Λίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πιερικό να έχει ένα καλό σουτ του Κατσιαμήτα από μακρινή απόσταση το οποίο πέρασε λίγο άουτ και την ΑΕΚ ένα σουτ του Μαυρίδη στο 42’ που μπλόκαρε ο Παπατολίκας.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για την Α.Ε. Καρίτσας, καθώς στο 47’ ο Γιώργος Τασίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπατολίκα. Ο Πιερικός ισοφάρισε στο 63ο λεπτό όταν ο Κραγιόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Τασίδη και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Βασιλειάδη για το 1-1.

Οι μελανόλευκοι πήραν το προβάδισμα στο 78ο λεπτό. Ο Κτιστόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Ουαταρά στο δεύτερο δοκάρι με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1. Η ΑΕΚ προσπάθησε για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, όμως το σουτ του Δαλαμήτρα στο 90’ έφυγε ψηλά άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κοκονόζι (52’ Κτιστόπουλος), Καραγκούνης, Κανταρτζής, Ουαταρά, Τουλκερίδης, Κατσιαμήτας (86’ Παραφέστας), Κωστίκος, Γκουντρουμπής, Παπαδόπουλος, Σαμανίδης (66’ Τουλίκας).


ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος (36’ Μητράκας, 62’ Ταρασιάδης), Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροΐρης, Τσιώμης, Νταντίνης (80’ Κωστόπουλος), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Μαυρίδης (85’ Μακράκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: