30 Νοεμβρίου 2017

Αικατερίνεια 2017 – Θέατρο Μώ: Mε χιούμορ, συναίσθημα και «ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ»

Έναν ποταμό πλημμυρισμένο από συναισθήματα, έρωτα, συγκρούσεις, κωμικές και μη καταστάσεις, μία πολυεπίπεδη παράσταση είχε την τύχη να παρακολουθήσει το κοινό,  που βρέθηκε χθες το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο.

Ο λόγος για το έργο:  «ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ» του Δημήτρη Κεχαΐδη και της Ελένης Χαβιαρά, το οποίο παρουσίασε το ΘΕΑΤΡΟ Μώ, στο πλαίσιο των «Αικατερινείων 2017».

Γεννώντας προβληματισμούς για το μοντέλο του σύγχρονου δυτικού ανθρώπου και την αγωνία του μπροστά στους καταιγιστικούς ρυθμούς στους οποίους καλείται να ανταποκριθεί, η παράσταση, σκηνοθετημένη με δυναμική και έξυπνα διασκεδαστική  διάθεση από τον Κοσμά Χατζηιωαννίδη «συνδέθηκε και μίλησε» στο παρόν των θεατών αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα τους.
Απολαυστικές στους ρόλους τεσσάρων γυναικών, διαφορετικών ηλικιών η  Ζωή Καραγεωργίου - Αλέκα, η Μαριέτα Τσαχρέλια - Ηλέκτρα, η Αγγελική Γκουντρουμπή - Φωτεινή, η Τίνα Ιωαννίδου – Μάρω. Ένα έργο για τις γυναίκες με εμπλεκόμενους όμως  και τους άντρες αν και δεν εμφανίζονται επί σκηνής.

Τα σκηνικά-κοστούμια ήταν της  Καλλιόπης Γιαμούζη και η μουσική επένδυση της Μαριέτας Τσαχρέλια.

Με την συγκεκριμένη εκδήλωση κλείνει ο κύκλος εκδηλώσεων των φετινών «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ».


Δεν υπάρχουν σχόλια: