29 Νοεμβρίου 2017

Ήττα για τον Αιγινιακό από τον ΠΑΟΚ με 5-0

Στο τελευταίο ματς για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 5-0 τον τυπικά γηπεδούχο Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο.


Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη, με τον Αιγινιακό να στέκεται καλά πάντως στο πρώτο ημίχρονο.

Για τον Δικέφαλο του Βορρά άνοιξε το σκορ ο Λημνιός στο 5΄ πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Επίσης, το παρθενικό του γκολ με τον ΠΑΟΚ σκόραρε ο Ελ Καντουρί που μπήκε ως αλλαγή στο ματς και βρήκε δίχτυα στο 71΄. Νωρίτερα, στο 53΄και στο 67΄ είχε σημειώσει δύο τέρματα ο Πρίγιοβιτς, ενώ το σκορ έκλεισε ο Σάχοφ στο 82ο λεπτό με κεφαλιά.

Στα κέρδη του ΠΑΟΚ, επίσης, το ντεμπούτο του Γιώργου Βρακά που έγραψε ιστορία, καθώς σε ηλικία 16,5 ετών έγινε ο νεότερος παίκτης που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε επίσημο ματς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ανδρικόπουλος, Γκατσολάρι (64΄ Ζούρκος), Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος (69΄ Τσολακίδης), Ντόγος (56΄ Φουρτζίου), Δωματάς, Καρακώστας.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Σαμπράνο, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Μαουρίσιο (56΄ Κάτσε), Σάχοφ, Πέλκας (61΄ Μακ), Πρίγιοβιτς, Λημνιός, Βρακάς (64΄ Ελ Καντουρί).


Η βαθμολογία του 2ου ομίλου
ΠΑΟΚ 9 (8-1)
Απόλλων Πόντου 3 (1-1)
Λεβαδειακός 3 (6-2)
Αιγινιακός (0-11)

3η αγωνιστική:
Αιγινιακός - ΠΑΟΚ 0-5
Απόλλων Πόντου - Λεβαδειακός (30/11, 17:15)

Δεν υπάρχουν σχόλια: