1 Νοεμβρίου 2017

Πρόκριση με ανατροπή στο τέλος για την Ακαδημία Πλαταμώνα

Ο Βατανιακός έφτασε κοντά στην έκπληξη, όμως η Ακαδημία Πλαταμώνα με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο επικράτησε με 2-1 μέσα στο Βατάν και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.


Η ομάδα της νότιας Πιερίας είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Στο 41’ μετά από ωραία μπαλιά του Νίκου Κατέλα, ο Καμπερίδης έπιασε το μονοκόμματο σουτ, ο Λέκα απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Βατανιακού.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Κατέλας και πάλι, με εξαιρετικό τακουνάκι βρήκε τον Καμπερίδη που μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον τερματοφύλακα, όμως από πλάγια θέση πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Ο Βατανιακός άνοιξε το σκορ στο 70ο λεπτό με γκολ του νεαρού Φωτιάδη με ωραίο πλασέ. Η ομάδα του Πλαταμώνα πίεσε στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Πρώτα ισοφάρισε με σουτ του Γκανάβα στο 80’ και τέσσερα λεπτά μετά, ο Δημήτρης Κατέλας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-2 και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Πλέον, η Ακαδημία στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Δία Δίου που θα γίνει στο γήπεδο των Νέων Πόρων στις 15:00 το μεσημέρι.

Διαιτητής: Διακουμάκος
Βοηθοί: Τσικλητάρη Δ, Κουκουβίτης

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Λέκα, Μαργαρίτης, Παυλίδης, Παπαγιαννόπουλος, Δασκαλόπουλος (67’ Θεοδωρίδης), Μαυρίδης, Παπαζήσης (80’ Βαλτασάρης), Ανανιάδης, Μιρτολάρι (84’ Βασιλειάδης), Μότσιας, Φωτιάδης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: Γαλάνης, Στούμπος, Αργάνας, Σιαμήτρας, Μιχωλός, Παυλίδης, Καμπερίδης (90’ Κουκουνάς), Γαλάνης (46’ Δ. Κατέλας), Κανούλας (70’ Χατζηλαδάς), Γκανάβας, Ν. Κατέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: