17 Δεκεμβρίου 2017

Χαμένη ευκαιρία για την Α.Ε. Καρίτσας

Κοντά σε μία ιστορική νίκη έφτασε σήμερα η Α.Ε. Καρίτσας. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, γύρισε το ματς με δύο γκολ του Δημήτρη Κυρτέγου, όμως τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, στην πρεμιέρα του β’ γύρου στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ο Γηραιός άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Βασίλη Παπαδόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκουτσίδη. Η ΑΕΚ έφερε το ματς στα ίσα στο 19ο λεπτό, με τον Κυρτέγο να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Οι κιτρινόμαυροι μάλιστα πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 57ο λεπτό, με τον Κυρτέγο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από ασίστ του Μαυρίδη. Άμεση ήταν όμως η απάντηση του Ηρακλή, καθώς στο 62’ ο Κρυστάλλης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Ηρακλής πίεσε για την ανατροπή, όμως η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στο τρίτο γκολ και μάλιστα δύο φορές, ήταν η Α.Ε. Καρίτσας. Στο 79’ ο Ανέστης Μαυρίδης με προβολή έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-3 και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε μία γρήγορη αντεπίθεση της ΑΕΚ, ο Μαυρίδης και πάλι αστόχησε, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Α.Ε. Καρίτσας παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και είδε τη διαφορά της από την 8η θέση, η οποία οδηγεί στην παραμονή στην κατηγορία, να αυξάνεται στους 11 βαθμούς.

Διαιτητής: Τρακαλιάνης (Σερρών)
Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (Κιλκίς)

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καστριτσέας, Π. Αθανασίου, Κυριακίδης, Κριτσιάνης (53’ Παναγιωτούδης), Πτηνόπουλος, Μούδιος, Δραγάνης (38’ Κρυστάλλης), Υφαντίδης (53’ Κατσούλης), Γκουτσίδης (70’ Ανδρεάκος), Παπαδόπουλος.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Φουρκιώτης (65’ Γούτσιος), Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τσιώμης, Νταντίνης, Μπέης, Κωστόπουλος (55’ Μαυρίδης), Κυρτέγος (88’ Λιάγκας), Ταρασιάδης (75’ Μητράκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: