22 Δεκεμβρίου 2017

Η Ν.Ο.Δ.Ε. Πιερίας στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της «Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης»

Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της «Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης» βρέθηκαν, το πρωί της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου 2017, μέλη της Ν.Ο.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας.

Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Γιάννης κουρινιώτης, ο Βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Θανάσης Λιακόπουλος και Λευτέρης Μωυσιάδης, ο Πολιτευτής Δημήτρης Μπέης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας και η υπ. Τομέα Γυναικών της Ν.Ο.Δ.Ε. Κική Καραγιαννίδου.

Τα παιδιά της «Μέριμνας», μαζί με τους εκπαιδευτικούς, παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα μεταδίδοντας με ευλάβεια τον εορτασμό των Χριστουγέννων, κερδίζοντας το πιο θερμό χαμόγελο και χειροκρότημα.

Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, ο Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Γιάννης Κουρινιώτης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Θανάσης Λιακόπουλος και ο Πολιτευτής Δημήτρης Μπέης, οι οποίοι επεσήμαναν το σπουδαίο ρόλο της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης για τη φιλοξενία Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Να σημειωθεί ότι η Ν.Ο.Δ.Ε. Πιερίας, για ακόμη μία χρονιά,  ενίσχυσε οικονομικά τη «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης», για την κάλυψη τρεχουσών  αναγκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: