15 Ιανουαρίου 2018

"Πρωταθλήτριες χειμώνα" οι Πιερίδες Μούσες

Οι Πιερίδες Μούσες ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος χωρίς ήττα με 4 νίκες σε 4 αγώνες και στέφθηκαν πρωταθλήτριες χειμώνα στον Όμιλό τους, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το παιχνίδι της Κυριακής 14 Ιανουαρίου στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, του Β’ ΔΑΚ Κατερίνης, ήταν δύσκολο και ξεκίνησε άσχημα. Η ομάδα της Καστοριάς μπήκε δυνατά και κοίταξε τις Μούσες κατάματα. Ήξεραν πως όποια ομάδα κέρδιζε τον αγώνα περνούσε μπροστά και είχε πλεονέκτημα για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος στον 2ο Όμιλο.

Πριν κλείσει το πρώτο 20λεπτο η Καστοριά άνοιξε το σκορ. Σε μια στιγμιαία αδράνεια της άμυνας οι Μούσες βρέθηκαν να χάνουν στην έδρα τους με 0-1.

Αυτό όμως ήταν τελικά το καμπανάκι για να συντονιστούν να πιέσουν και να καθορίσουν το παιχνίδι με τον δικό τους ρυθμό. Η Χριστίνα Βίσμπα με πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσια σε 1-1. Το επόμενο διάστημα οι Μούσες πέρασαν μπροστά και σύντομα ήλθε το 2-1 με γκολ που πέτυχε, μετά από επέλαση στην περιοχή της Καστοριάς, η Γεωργία Μετενίδου.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου φάνηκε πως το παιχνίδι έχει ένα πρωταγωνιστή. Η Γεωργία Γελαστοπούλου, πετυχαίνει το 3-1 και δίνει ανάσα νίκης στην ομάδα. Η συνέχεια ήταν ανάλογη. Η Γεωργία Μετενίδου πετυχαίνει το 4-1 και λίγο πριν τη λήξη το σκορ διαμορφώθηκε με πέναλτι που χτύπησε εύστοχα η Σωτηρία Παναγιωτίδου στο τελικό 5-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: