17 Ιανουαρίου 2018

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα στη Γ’ Εθνική

Κρίσιμα παιχνίδια για τις δύο ομάδες της Πιερίας περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής εμβόλιμης (19ης) αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο δημοτικό γήπεδο Καρίτσας, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Εδεσσαϊκό με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η ΑΕΚ βρίσκεται στο -9 από την ομάδα της Έδεσσας, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση που οδηγεί σε παραμονή (8η), και με νίκη θα μπει για τα καλά στο «κόλπο» της αποφυγής του υποβιβασμού.

Ο Μιχάλης Ζιώγας θα έχει στη διάθεσή του ξανά τον Δημήτρη Κυρτέγο ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην Αλεξάνδρεια, ενώ στην αποστολή μετέχει για πρώτη φορά και ο Μίμης Μπενίσκος. Η αποστολή του αυριανού αγώνα περιλαμβάνει τους: Βασιλειάδη, Γκεβρέκη, Τασίδη, Μπουτογιάννη, Κωτσιόπουλο, Νταντίνη, Δαλαμήτρα, Φουρκιώτη, Γούτσιο, Λιάγκα, Τροίρη, Δημητρουλόπουλο, Τσιώμη, Μητράκα, Κυρτέγο, Μαυρίδη, Κωστόπουλο, Κυπαρίσση και Μπενίσκο.

Κρίσιμο παιχνίδι και για τον Πιερικό στη Χαλάστρα κόντρα στον Καμπανιακό. Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη έχει χάσει πολύτιμο έδαφος, βρίσκεται έναν βαθμό κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη κόντρα στον ουραγό (και υποβιβασμένο) Καμπανιακό.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής, δύσκολη αποστολή έχει ο Ηρακλής στην Αριδαία κόντρα στον τρίτο της βαθμολογίας Αλμωπό, ενώ ο πρωτοπόρος Άρης Παλαιοχωρίου υποδέχεται τον ΑΟ Καρδίας.

Το πρόγραμμα της σημερινής εμβόλιμης αγωνιστικής:
Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΟ Καρδίας
Αλμωπός Αριδαίας – Ηρακλής
Μακεδονικός – Κιλκισιακός
Αγροτικός Αστέρας – Φίλιππος Αλεξάνδρειας
Καμπανιακός – Πιερικός
Μεγ. Αλεξ. Τρικάλων – ΑΠΕ Λαγκαδά
Α.Ε. Καρίτσας – Εδεσσαϊκός
Ρεπό: Νάουσα

Δεν υπάρχουν σχόλια: