28 Ιανουαρίου 2018

«Κόλλησαν» στο μηδέν Πιερικός και ΑΠΕ Λαγκαδά

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Πιερικός και ΑΠΕ Λαγκαδά στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης για την 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Έτσι, οι μελανόλευκοι έφτασαν τους 27 βαθμούς και διατήρησαν το +2 από την ΑΠΕΛ, η οποία βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Παράλληλα, διατηρούν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαν επικρατήσει με 2-1 μέσα στον Λαγκαδά.

Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Χριστοφορίδη στον πάγκο, ο Πιερικός ήταν ελαφρώς καλύτερος, έχοντας δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο 14’ με τον Σαμανίδη και ένα λεπτό μετά με τον Ηλιάδη, με τον τερματοφύλακα Φαρμάκη να αποκρούει δύσκολα και στις δύο περιπτώσεις.

Κάτι ανάλογο έγινε και στο 55’ σε σουτ του Γκουντρουμπή, στην τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του Πιερικού να ανοίξει το σκορ. Η ΑΠΕΛ απάντησε με δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 70’ και το 74’ με τον Στεφανίδη, όμως ο Παπατολίκας με κράτησε ανέπαφη την εστία του, κρατώντας έναν πολύτιμο βαθμό για την ομάδα του.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Δ. Χριστοφορίδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Βοσνιάδης, Κανταρτζής, Χατζηδίμπας, Ηλιάδης, Κυπαρίσσης (90′ Τουλίκας), Κωστίκος (80′ Μτσεντλισβίλι), Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος (67′ Καρτσαμπάς), Σαμανίδης (75′ Κοκονόζι).

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Α. Θέμελης): Φαρμάκης, Μουχάλης, Χιντασέλι, Μπάρμπας, Καραμανλής (50′ Κατσαρός), Στούμπος, Νικολάρας (72′ Τσέτσος), Σταμπούλης (32′ Στεφανίδης), Στεφανίδης, Ζαννάκης (31′ Αγριμάνης), Κοντέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: