11 Φεβρουαρίου 2018

Με ανατροπή ο Αιγινιακός 3-2 τον Εργοτέλη - Το πανόραμα της Football League

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο, ο Αιγινιακός έκανε την ανατροπή στο δεύτερο και επικράτησε με 3-2 του Εργοτέλη στο «Γιάννης Παραλυκίδης» σε αγώνα για την 16η αγωνιστική της Football League.

Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ, με τον Μπουρσέλη να πλασάρει σωστά, έπειτα από ασίστ του Σταματάκου. Η υπεροχή των Κρητικών μετουσιώθηκε σε ένα ακόμη τέρμα, καθώς στο 28' ο... συνήθης ύποπτος Κάιπερς με σουτ έπειτα από πάσα του Μπουρσέλη έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να μειώσουν στο 38', με τον Λαδά να διώχνει το σουτ του Γκατσολάρι και στην επαναφορά ο Νικολακάκης απομάκρυνε στη γραμμή το νέο σουτ του Μπιλάλι.

Στην επανάληψη, η κεφαλιά του Ιατρούδη στο 48' δεν βρήκε στόχο, όπως και η κεφαλιά του Μπιλάλι έξι λεπτά αργότερα. Στο 68' οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με εύστοχο πλασέ του Παπαδόπουλου και δύο λεπτά αργότερα έφτασαν στην ισοφάριση με σουτ του Πέριτς, έπειτα από ασίστ του Γιαζιτζόγλου. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 75', με το σουτ του Τσολακίδη έπειτα από σέντρα του Παπαδόπουλου, με την ομάδα της βόρειας Πιερίας να παίρνει μία πολύ σημαντική νίκη.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης (46' Τσολακίδης), Πολύζος, Αντωνιάδης (57' Παπαδόπουλος), Γκατσολάρι, Πέριτς, Τοπαλίδης, Μπιλάλι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης (57' Ροβίθης), Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Ιατρούδης (83' Αγγελόπουλος), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Κάιπερς, Σταματάκος, Μπούζας.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής
Πανσερραϊκός - Άρης                                  1-3
ΟΦΗ - Βέροια                                            3-0
Τρίκαλα - Καλλιθέα                                    1-0
Απόλλων Πόντου - ΑΕ Καραϊσκάκης            0-0
Αιγινιακός - Εργοτέλης                                3-2
Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναχαϊκή             1-2
ΑΕ Σπάρτη - Δόξα Δράμας                           1-0
Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός                         3-0 (α.α.)
12/2 Απόλλων Λάρισας - ΑΟΧ Κισσαμικός  15:00


Δεν υπάρχουν σχόλια: