23 Φεβρουαρίου 2018

4ο Υπαίθριο Παζάρι για την ενίσχυση του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Πιερίας


Η οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διαβητικών Ν. Πιερίας θα πραγματοποιήσει το  4ο Υπαίθριο Παζάρι  που θα λάβει χώρα στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης (Πλατεία Ελευθερίας) τον Απρίλιο.
Ο σκοπός του φετινού Παζαριού είναι να ενισχυθεί οικονομικά ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Πιερίας ενώ, παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε και να προμηθευτούμε σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές χρηστικά ή διακοσμητικά αντικείμενα, βιβλία, είδη οικιακής χρήσης, μικροέπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές κ.ά. που, ενδεχομένως, χρειαζόμαστε.
Όπως πάντα, απώτερος στόχος και αυτού του Ανοιχτού Παζαριού είναι να προωθηθεί η ιδέα και η πρακτική της ανακύκλωσης των αγαθών μέσα από την επαναχρησιμοποίηση αντικειμένων.
Ζητείται, λοιπόν, η ενεργή συνδρομή όλων μας, ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι αυτής της διοργάνωσης με την προσφορά αντικειμένων που όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε αχρησιμοποίητα ή ξεχασμένα σε μια γωνιά ή σε μια αποθήκη του σπιτιού μας. Τα αντικείμενα για το παζάρι  συγκεντρώνονται ήδη στα γραφεία του Συλλόγου Διαβητικών κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:30 - 12:30, Παλαιών Πατρών Γερμανού 27, 1ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας: 23510 47781 Μαρία Χατζημωισιάδου & Σωτηρία Ουσταμπασίδου 6974809060.

Δεν υπάρχουν σχόλια: