13 Φεβρουαρίου 2018

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

«Ας αλλάξουμε το αεροδρόμιο Μακεδονία σε Νίκος Γκάλης». Αθεράπευτα Αρειανός ο Μπουτάρης. Μεγαλέξανδρος του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Γιώργος Κούδας, μην το ξεχνάς.
**

Καλομελέτα κι έρχεται. Λίγο το ‘χει ο Τσίπρας να το αλλάξει όνομα; Τι θα λέγατε για το «Ιβάν Σαββίδης», ειδικά αν πάρει ο ΠΑΟΚ το νταμπλ.
**
Τραμπούκοι Συριζαίοι. Πήγατε βάλατε γκαζάκια στο μαγαζάκι της Μαρέβα. Το ψωμάκι της βγάζει η γυναίκα, μη δείτε κάποιον να προκόψει. Και μετά θέλετε και ξένες επενδύσεις.
**
Ρε Κυριάκο, τι συμφέρον είχε ο Τσίπρας να βάλει φωτιά στην πόρτα της Μαρέβα; Χάρη σου έκανε, το έπαιξες και θύμα. Μην το ξεφτιλίζουμε κιόλας.
**
Γιατί ο Αλέξης δεν καταργεί τον νόμο περί ευθύνης υπουργών; Σκέφτεται τι θα γίνει όταν έρθει η σειρά του. Δεν ακούσατε τι είπε ο Άδωνις; «Θα τους λιώσω». Και με τι τρόπο το είπε, λες και έκανε σεξ με την Ευγενία.
**
Κάπου είχε δίκιο και ο Αντώναρος. Δεν είναι εικόνα αντιπροέδρου κόμματος αυτή, περισσότερο φαντάζει με κράχτη λούνα παρκ.
**
Όλοι συμφωνούν σε ένα, ακόμα και οι γαλάζιοι. Επί Καραμανλή διογκώθηκε η δημόσια δαπάνη στο φάρμακο. Πώς να μην είναι έτσι, από την πολλή καλοπέραση ο λαός γέμισε χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και διαβήτη.
**
Και γιατί μειώθηκε επί ημερών Τσίπρα η δαπάνη; Για δύο λόγους. Γιατί φορτώθηκε ένα μεγάλο μέρος της δαπάνης το πόπολο και γιατί το γυρίσαμε αναγκαστικά στη μεσογειακή διατροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: