13 Φεβρουαρίου 2018

«Πρέπει ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τη λάσπη»


Με προσκεκλημένη την αν. Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού, βουλευτή Β’ Αθηνών Άννα Καραμανλή ο Τομέας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας έκοψε το απόγευμα της Κυριακής την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από την Υπεύθυνη του Τομέα κ. Καραγιαννίδου ενώ αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Γ.Κουρινιώτης και πολιτευτές.
Η Άννα Καραμανλή μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν την έναρξη της εκδήλωσης αναφέρθηκε στους άστοχους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των διαπραγματεύσεων για την ονομασία των Σκοπίων, τη Νοβάρτις αλλά και τη διαγραφή Ευάγγελου Αντώναρου από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. με την οποία όπως δήλωσε συμφωνεί.


Η κ. Καραμανλή σημείωσε: «Μιλάμε για μια σκευωρία σε ό,τι αφορά τη Νοβάρτις, γιατί έχουμε να κάνουμε με τρεις μάρτυρες που απαντούν με «νομίζω, άκουσα, υποθέτω». Έτσι δεν στοιχειοθετείται σκάνδαλο, με υποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί να «κρεμάμε» πολιτικούς αντιπάλους στα μανταλάκια. Επιχειρεί η κυβέρνηση να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα σοβαρά οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα αλλά και να αλλάξει την ατζέντα μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για τη Μακεδονία.
Η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει το θέμα της ονομασίας, με σκοπό να διχάσει τη Ν.Δ. Στο λάκκο που άνοιξε μπήκε η ίδια μέσα μετά από τους κακούς της χειρισμούς και τη διαπραγμάτευση 15μελούς.  Ο κ. Τσίπρας δυστυχώς διαπραγματεύεται ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ως πρωθυπουργός της χώρας. Εμείς πιστεύουμε σε λύση πακέτο, με συγκεκριμένους όρους, απαλλαγή αλυτρωτικών όρων, ένα όνομα για όλες τις χρήσεις, αλλαγή Συντάγματος των Σκοπίων και μια ονομασία αποδεκτή από τους Έλληνες.
Σε ο,τι αφορά τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου, πιστεύω ότι μπορείς να πιες πολλά πράγματα με χιλιάδες τρόπους. Ο τρόπος που επέλεξε ο πρώην Υπουργός δεν αρμόζει. Είναι σεβαστή η άποψη του προέδρου της Ν.Δ. και την ίδια άποψη έχω κι εγώ. Πιστεύω ότι γίνεται στοχοποίηση στελεχών και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τη λάσπη, γιατί μ’αυτήν όπως φαίνεται θα πορευτούμε μέχρι τις εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: