28 Φεβρουαρίου 2018

Κύπελλο Ελλάδος: Με το ένα πόδι στον τελικό ο ΠΑΟΚ

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε ο ΠΑΟΚ, καθώς στον πρώτο ημιτελικό κέρδισε με 3-1 τον Πανιώνιο μέσα στη Νέα Σμύρνη. Η ρεβάνς θα γίνει στην Τούμπα στις 18 ή 19 Απριλίου.

Ο Δικέφαλος κυριάρχησε από την αρχή του αγώνα και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο 45λεπτο. Το σκορ άνοιξε στο 24’ ο Μαουρίτσιο με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Πρίγιοβιτς και κεφαλιά του Λημνιού. Δέκα λεπτά μετά, ο Πρίγιοβιτς με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Αζεβέδο έκανε το 0-2.
Τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με την κοντινή κεφαλιά του Μασούρα και στη συνέχεια το σουτ του Κόρμπου βρήκε στο σώμα αμυντικού του ΠΑΟΚ.
Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος με σκοπό να σκοράρει, αλλά στο 60΄ έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία με τον Σπιριντόνοβιτς να μην μπορεί να νικήσει τον Πασχαλάκη και στο «ριμπάουντ» ο Μασούρας έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία.
Στο 73’ ο Μπίσεσβαρ με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και τα δίχτυα του Κότνικκάνοντας το 0-3. Το μόνο που κατάφεραν οι Νεοσμυρνιώτες ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-3 με τον Παναγιώτη Κόρμπο, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς στο 85’.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά (46΄ Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ουάσινγκτον (68΄ Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης, Μασούρας, Γεσίλ (46΄ Παπαγεωργίου).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Αζεβέδο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μαουρίσιο (75΄ Σάκχοφ), Κάνιας, Πέλκας (65΄ Μπίσεσβαρ), Μακ, Λημνιός, Πρίγιοβιτς (70΄ Κουλούρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: