19 Φεβρουαρίου 2018

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το βράδυ

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της χώρας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Την Καθαρά Δευτέρα, και από τη νύχτα θα επηρεαστούν η Κέρκυρα και η Πελοπόννησος ενώ χιονιά θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας (απο τα 700 μέτρα) και της ηπείρου (απο τα 800 μέτρα).
Την Τρίτη, θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες σε Ιόνιο, δυτική και νότια Πελοπόννησος και πιθανόν τη δυτική Στέρεα, την Ήπειρος και την Κρήτη (κυριως δυτική και νότια).
Βαθμιαία θα επηρεαστούν τα Δωδεκάνησα και πιθανόν οι Κυκλάδες ενώ από το βράδυ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η κεντρική Στερεά και η Θεσσαλία. Χιονιά θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας (απο 600-700 μέτρα) και Ηπείρου και κεντρικής Στερεάς (απο 700-800 μέτρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: