6 Μαρτίου 2018

Aγρίνιο: Συνελήφθη ο 30χρονος που φέρεται να αποπλανούσε 14χρονους

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις αρρωστημένες ορέξεις του 30χρονου άνδρα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν όχι μόνο το Αγρίνιο αλλά όλο το πανελλήνιο, ενώ οι καταγγελίες μανάδων πως τα παιδιά τους έπεσαν θύματα «σεξουαλικής κακοποίησης» πληθαίνουν.

Ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγο μετά και την έκδοση εντάλματος από τον Εισαγγελέα Αγρινίου, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Όμως ο φόβος της αποκάλυψης όσων συνέβαιναν από τις οικογένειες των θυμάτων, δε βοήθησε να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες σε βάρος του.

Μετά το τσουνάμι όμως των καταγγελιών η υπόθεση πήρε πια το δρόμο της δικαιοσύνης και βρίσκεται πλέον στον Εισαγγελέα.Μετά μάλιστα και την χιονοστιβάδα καταγγελιών και προκειμένου να εξακριβωθούν αν υπάρχουν και άλλα στοιχεία και κυρίως να δοθεί η δυνατότητα να συλλεχθούν και νέες μαρτυρίες στην σοκαριστική αυτή υπόθεση ενδέχεται σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioSite.gr να δοθεί στην δημοσιότητα η φωτογραφία του 30χρονου προκειμένου αν υπάρχουν και άλλα θύματα να τον αναγνωρίσουν και να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την δράση του.
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: