17 Μαρτίου 2018

Το σημερινό πρόγραμμα σε Α’ και Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ

Η 19η αγωνιστική στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ διεξάγεται σήμερα το απόγευμα με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τις ομάδες της Πιερίας.

Ο τέταρτος της βαθμολογίας Αιγινιακός παίζει στη Νάουσα με τον Ζαφειράκη, ενώ ο Βατανιακός που τον ακολουθείς τη βαθμολογία, έχει πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο ΓΑΣ Μελίκης. Στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης, η ΑΓΕ Πιερίας θα υποδεχθεί τον Εδεσσαϊκό στις 18:00 το απόγευμα.
Στην Β’ Κατηγορία, οι Πάνθηρες υποδέχονται τον Εργόναθλο στις 20:00 στο Β’ ΔΑΚ, ενώ δύο ώρες νωρίτερα ο Βαφύρας παίζει εκτός έδρας με την ΚουΠα Κιλκίς, η ΑΚΕ Πιερίας στην Γουμένισσα με τον ΑΟΚ, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς υποδέχεται στο «ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ» του Λιτοχώρου τους Ατρόμητους Νέας Σάντας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ - 19η αγωνιστική (18:00)
ΑΓΕ Πιερίας - Εδεσσαϊκός BC
Μεγ. Αλεξ. Γιαννιτσών - Κεραυνός Άσπρου
Ζαφειράκης Νάουσας - Αιγινιακός
ΓΑΣ Μελίκης - Βατανιακός
ΦΟ Αριδαίας - Ίκαροι Γιαννιτσών
Τετάρτη 28/3 - 20:00
ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - Αετός Κιλκίς
Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ - 19η αγωνιστική (18:00)
Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς - Ατρόμητοι Ν. Σάντας
ΚουΠα Κιλκίς - ΓΑΣ Βαφύρας
ΑΣ Κολινδρού - Αετοί Βέροιας
ΑΟΚ Γουμένισσας - ΑΚΕ Πιερίας
(20:00) ΓΑΣΠ Πάνθηρες - ΜΠΑΣ Εργόναθλος
Τετάρτη 21/3 - 20:00
Φίλιππος Ν. Πέλλας - Άθλος Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια: