18 Μαρτίου 2018

Έπεσε με το κεφάλι ψηλά η Α.Ε. Καρίτσας

Καταδικαστική ήττα με 1-0 υπέστη στην Ευκαρπία από τον Μακεδονική η Α.Ε. Καρίτσας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, αποχαιρέτησε και μαθηματικά τη Γ’ Εθνική.

Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει, ανοίχτηκε στα τελευταία λεπτά καθώς ήθελε μόνο νίκη και έτσι, με ένα γκολ του Γαρύφαλου στο 82’, ο Μακεδονικός πήρε τη νίκη και η ΑΕΚ θα επιστρέψει του χρόνου στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Παρά τον υποβιβασμό, η χρονιά μόνο αποτυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για την ΑΕΚ, μία χρονιά την οποία ξεκίνησε στην Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας πριν… προβιβαστεί στη Γ’ Εθνική λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, η Κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Πιερίας έκανε πολύ καλή πορεία και, κατά γενική ομολογία, αδικείται από την βαθμολογική της συγκομιδή.
Οι συνθέσεις:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αβραμίδης): Μαυρομιχάλης, Χατζηκωνσταντίνου, Βόσδου, Αντωνιάδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης, Λύρας (84’ Ρίτσκος), Γαρύφαλος (86’ Τσιαμπάζης), Ποκόνγκ (72’ Στασινόπουλος),Διαμαντίδης (70’ Πεχλιβάνης), Καπτίεφ.
ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Ζιώγας): Γκεβρέκης, Δαλαμήτρας, Τσιώμης (85’ Μητράκας), Κωτσιόπουλος, Τασίδης, Τροΐρης, Σεχολάρι, Νταντίνης (78’ Κωστόπουλος), Μπενίσκος (59’ Μαυρίδης), Κυρτέγος, Κυπαρίσσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: