28 Μαρτίου 2018

Εν ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Αφού άκουσα σήμερα πρωί-πρωί για 45λεπτά τα ευνοϊκά μέτρα της κυβέρνησης  ιδιαίτερα για τις χαμηλές εισοδηματικές τάξεις και τις διευκολύνσεις για τις 120 δόσεις κατέληξα στο συμπέρασμα. Παραμύθια της Χαλιμάς.
**
Και άντε και μπήκες μετά κόπων και βασάνων στις ρυθμίσεις άντε να τις τηρήσεις. Μάταιος κόπος αφού σε δύο μήνες θα ξαναχαθούν. Και η ζωή συνεχίζεται.
**
Δυστυχώς αντί να σκεφθούν πως θα ελαφρύνουν τον κόσμο ψάχνουν νέους τρόπους επιβάρυνσης. Τώρα έπιασαν τα κατοικίδια, όχι όμως όλα. Ζώα συντροφιάς, σκυλάκια, γατάκια. Για την ώρα δεν έπιασαν κατσίκια, πρόβατα, κότες και ωδικά πτηνά.
**
Θα μπει λέει ένα τέλος και κάτι άκουσα για 100 ευρώ  ετησίως  για τα μη στειρωμένα. Και η πρωτοβουλία ανήκει  στον οικολόγο υπουργό που κι αυτός κάτι θέλει να αφήσει παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές με το πέρασμα του από την  εθνοσωτήρια των Σύριζα-ΑνΝΕΛ
**
Τι προβλέπω; Θα γεμίσει ο τόπος αδέσποτα, γιατί έτσι που μας κατάντησαν ο κόσμος δεν μπορεί να συντηρήσει την οικογένειά του κι όπως αντιλαμβάνεσθε τα φιλόζωα αισθήματα του εξ΄ ανάγκης  θα αφανισθούν.
**
Και δεν υπάρχει φυσικά πρόνοια για κάποιον που θέλει να εγκαταλείψει το ζωντανό του, αφού και στις υπάρχουσες υποδομές η οδηγία είναι, αφήστε τα ελεύθερα στο φυσικό τους περιβάλλον.
**
Και φυσικό περιβάλλον είναι οι πεζόδρομοι, οι πλατείες, οι παιδικές χαρές, οι πόλεις και τα χωριά.
**
Εκτός κι αν έχουν προβλέψει ότι εντός του 2019 θα επιτραπεί η πώληση του σκυλίσιου κρέατος από αλυσίδες super market  μετά την πίεση των Κινέζων στην Ε.Ε
**
Και ποιος ξέρει ίσως ο σύγχρονος πολιτισμός και ο εμπορικός ανταγωνισμός μας οδηγήσει μια μέρα των ημερών στο απίθανο. «τρώτε ντόπιο σκυλάκι, όχι στα εισαγωγής»
Γαβ-γαβ ρε υπουργέ.

Υ.Γ. Το κείμενο εισακούστηκε και το νομοσχέδιο αποσύρθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια: