7 Μαρτίου 2018

Δικογραφία για τα επεισόδια για τους πλειστηριασμούς στην Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην συμβολή της Ίωνος Δραγούμη με Τσιμική.Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ τα επεισόδια παίρνουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης καθώς σχηματίζεται δικογραφία για τους τραυματισμούς αστυνομικών.

"Ανακοινώνεται ότι μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι, έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με συνακόλουθους τραυματισμούς έξι αστυνομικών, σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Όπως αναφέρει η αστυνομία «μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ιδιώτη».

Να σημειωθεί ότι από την πλευρά τους οι διαδηλωτές μιλούν για τραυματισμούς μερικών εξ' αυτών αναρτώντας μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Εικόνες έντασης με χτυπήματα, κλωτσιές και σπρωξιές εκτυλίχθηκαν για μία ακόμη φορά έξω από συμβολαιογραφείο, που επρόκειτο να διενεργήσει δύο πλειστηριασμούς σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι άνδρες των ΜΑΤ "υπερασπίστηκαν" την είσοδο συμβολαιογραφικού γραφείου, στην οδό Ίωνος Δραγούμη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο πολιορκείται από μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Οι διαδηλωτές θέλησαν να μπουν στο κτίριο, ωστόσο διμοιρία των ΜΑΤ τους εμπόδισε τελικά. Ακολούθησε ένταση και συγκρούσεις μεταξύ των αστυνομικών και των μελών του Συντονισμού. Στο ίδιο σημείο έφτασαν μετά από λίγο και μέλη του ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: