16 Απριλίου 2018

Ευχαριστήριο οικογένειας Λιακατά από τον Άγιο Σπυρίδωνα προς τον Ιατρό Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη


Ως γονείς τής κόρης μας Σωτηρίας, από την περιοχή τού Αγίου Σπυρίδωνα Δ.Δίου-Ολύμπου Νομού Πιερίας, ευχαριστούμε από τα βάθη τής καρδιάς μας τον Νευροχειρουργό Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη για την πρόσφατη και επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, που πραγματοποίησε στην κόρη μας, ετών 36, μητέρα δύο παιδιών 9 και 11 ετών, στην οποία εμφανίστηκε μια πολύ σοβαρή διαταραχή απ’ όπου κινδύνευε να μείνει παράλυτη.

Συγκεκριμένα, στην κόρη μας εμφανίστηκε κάποια στιγμή μια διαταραχή που ονομάζεται Συριγγομυελία. Πρόκειται για μια κύστη ή μια κοιλότητα που σχηματίζεται στον νωτιαίο μυελό τον οποίο καταστρέφει και τελικά προκαλείται παράλυση.
Μετά την εμφάνιση κάποιων έντονα αρνητικών συμπτωμάτων στην κόρη μας, κι ενώ εμείς δεν γνωρίζαμε το τί συμβαίνει ή από τί πάσχει, το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου 2018 καταφύγαμε σε Νοσοκομείο τής Θεσσαλονίκης, έγιναν κάποιες εξετάσεις, ωστόσο …δεν εντοπίστηκε αυτή η διαταραχή.
Ακολούθως, ο Ορθοπεδικός τής Κατερίνης, Σωτήρης Σιγανός -τον οποίο και ευχαριστούμε για τη βοήθειά του- μας έστειλε σε κάποιο Ιατρικό Κέντρο όπου πραγματοποιήθηκαν άλλες εξετάσεις. Εκεί, επιτέλους, εντοπίστηκε το σοβαρό πρόβλημα…
Στη συνέχεια, και ενώ επρόκειτο να μεταβεί η κόρη μας σε ιδιωτικό νοσοκομείο για εγχείρηση, μια οικογένεια εδώ στον Άγιο Σπυρίδωνα, του Δημήτρη και της Ολυμπίας Γιώτσα, μας είπαν ότι θα μπορούσαμε να προτιμήσουμε μια άλλη λύση…
Μας είπαν, δηλαδή, ότι υπάρχει στη Μυτιλήνη, στο Βοστάνειο Νοσοκομείο, ένας φημισμένος Νευροχειρουργός ο οποίος είναι και εξαιρετικά ηθικός χαρακτήρας, ο Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης, που πραγματοποιεί δύσκολες και λεπτές επεμβάσεις με μεγάλη επιτυχία.
Εκεί, μας είπαν, είχαν πάει και την κόρη τους, τη μικρή Παρασκευούλα, την οποία κάποιοι άλλοι Γιατροί την είχαν ξεγραμμένη. Κι όμως, ο Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης, χωρίς να ζητήσει ή να δεχθεί φακελάκια, πραγματοποίησε δύο πολύ δύσκολες και εξαιρετικά λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις στον εγκέφαλο και την έσωσε. Η Παρασκευούλα όχι μόνο σώθηκε αλλά και ζει πλέον υγιής.
Από την οικογένεια Γιώτσα μάς δόθηκε, λοιπόν, το τηλέφωνο του Ιατρού, επικοινωνήσαμε μαζί του, εκείνος μάς ζήτησε τον φάκελο της κόρης μας, της Σωτηρίας, τον στείλαμε στις 12.3.2018 με κούριερ στο Βοστάνειο Νοσοκομείο, εκείνος είδε και μελέτησε τα ευρήματα και τα στοιχεία τού φακέλου και μας ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι η εγχείρηση μπορεί να γίνει λίγες μέρες μετά.
Αφού ευχαριστήσαμε την οικογένεια Γιώτσα για την καθοδήγηση προς το Βοστάνειο Νοσοκομείο και τον Νευροχειρουργό Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη, αμέσως μεταβήκαμε, μαζί με την κόρη μας, στη Μυτιλήνη. Επισκεφθήκαμε δε τονάγιο Ραφαήλ αλλά και τον Αρχάγγελο Ταξιάρχη απ’ όπου ζητήσαμε και πήραμε την ευλογία τους.
Την Παρασκευή 16.3.2018 ο Ιατρός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης μαζί με την ομάδα του πραγματοποίησε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, διάρκειας τρεισήμισι ωρών, στην Ορθοπεδική τού Βοστανείου Νοσοκομείου Μυτιλήνης.
Η περιπέτειά μας είχε αίσιο τέλος! Η κόρη μας ζει! Και μπορεί και πάλι να φροντίζει την οικογένειά της, ιδιαίτερα δε τα δύο ανήλικα παιδιά της.
Γι’ αυτό και ευχαριστούμε τον καλό Θεό για την ευλογία που είχε η κόρη μας να μεταβεί στη Μυτιλήνη, να έχει τη βοήθεια των αγίων του, να εγχειριστεί από τον Ιατρό Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη αλλά και να έχει τη ζωντανή παρουσία και στήριξη του Αρχαγγέλου Ταξιάρχη καθ’ όλη τη διάρκεια της εγχείρησης, όπως η ίδια μάς αποκάλυψε όταν ξύπνησε από τη νάρκωση. Τέλος, ευχαριστούμε και το προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής τού Βοστανείου Νοσοκομείου για την άψογη εξυπηρέτησή τους.
Ευλογημένοι και ευγνώμονες πάντοτε
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΙΑ & ΕΛΕΝΗΣ ΛΙΑΚΑΤΑ
Άγιος Σπυρίδωνας
Δ.Δίου-Ολύμπου Ν.Πιερίας
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: