13 Απριλίου 2018

Συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις οι αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ

Συνεχίστηκε σήμερα Παρασκευή με τους επαναληπτικούς και ημιτελικούς αγώνες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και οι περισσότεροι από αυτούς κατάφεραν να προκριθούν στους μεγάλους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Συγκεκριμένα:

Ο Νάστος Σωτήρης κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος «σκιφ εφήβων» αλλά και στον τελικό του «σκιφ νέων» και έτσι θα είναι ο μοναδικός αθλητής του Ν.Ο.ΚΑΤ που θα δώσει το παρών σε δύο μεγάλους τελικούς.

Οι Κετσιτζόγλου Κωνσταντίνος, Ζιώγας Κωνσταντίνος, Ντειβι Κωνσταντίνος και Τοστσίδης Νικόλαος αγωνιζόμενοι στην «τετράκωπο εφήβων» και μετά από μια πολύ δυναμική εμφάνιση κατάφεραν με τη σειρά τους και αυτοί να προκριθούν στον τελικό του αγωνίσματός τους.

Οι Μαρέτη Βασιλική και Καριπίδου Βασιλική μπαίνοντας αποφασισμένες στον ημιτελικό του «διπλού σκιφ νεανίδων» έδειξαν από την αρχή του αγώνα τους ότι θα διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό και πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση πέτυχαν τον στόχο τους.

Τέλος οι Καριπίδης Σάββας και Παπανάκος Δημήτρης αντιμετωπίζοντας έντονο συναγωνισμό δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του αγωνίσματός τους και έτσι θα αγωνιστούν αύριο στον μικρό τελικό για μια θέση από 7η ως 12η.

Αύριο Σάββατο θα διεξαχθούν όλοι οι τελικοί των κατηγοριών εφήβων και νεανίδων και νέων όπου εκτός από τους παραπάνω αθλητές θα αγωνιστεί και η βαλκανιονίκης του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κούρτη Κατερίνα διεκδικώντας και αυτή μία θέση στο βάθρο των νικητών.

Τέλος τη Κυριακή το πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα κλείσει με τους τελικούς των κατηγοριών ανδρών και γυναικών όπου αναμένουμε την εμφάνιση και πρώτη επίσημη συμμετοχή σε αγώνες της Κατερίνας Νικολαΐδου .

Δεν υπάρχουν σχόλια: