4 Απριλίου 2018

Συνάντηση συνεργασίας ΟΡΦΕΟ και Επιμελητηρίου Πιερίας

Η πολύχρονη και πολυποίκιλη συμπόρευση του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) με το Επιμελητήριο Πιερίας έχει συνέχεια και προοπτική. Επιβεβαιώθηκε για ακόμα φορά στην εποικοδομητική συνάντηση συνεργασίας των δύο πλευρών που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του παραγωγικού φορέα της Πιερίας, την Τρίτη 3 Απριλίου 2018.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το διοικητικό μέλος Ευγενία Φλογέρα, υποδέχτηκαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΟΡ.ΦΕ.Ο., τον πρόεδρο, Γρηγόρη Παπαχρήστο, τον γενικό γραμματέα, Οδυσσέα Μανωλόπουλο και την υπεύθυνη δημοσίων και διεθνών σχέσεων, Χάιδω Παπαχατζή, η οποία παράλληλα είναι και οικονομική επόπτρια της διοίκησης του Επιμελητηρίου.
Εξετάστηκαν οι δυνατότητες και οι προοπτικές συνεργασίας του ΟΡ.ΦΕ.Ο. με το Επιμελητήριο Πιερίας, μεταξύ των οποίων η συνδιοργάνωση του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2018, η αξιοποίηση των οικονομικών και εμπορικών δεδομένων που προκύπτουν από το θεσμό της τιμώμενης χώρας, καθώς και η προβολή των πλεονεκτημάτων και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Πιερίας μέσω των παραγωγικών πρωτοβουλιών και εκδηλώσεων του Φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: