13 Απριλίου 2018

Τα ζευγάρια των ημιτελικών σε Champions League και Europa League

«Πρόωρο τελικό» έβγαλε η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας, καθώς η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει την -κάτοχο του τροπαίου- Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προσπαθεί να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για τρίτη διαδοχική φορά. 

Πέρυσι, μάλιστα, η «βασίλισσα» αναμετρήθηκε με τους Βαυαρούς στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και πήρε την πρόκριση με συνολικό σκορ 6-3. 
Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Λίβερπουλ με τη Ρόμα, 34 χρόνια μετά τη μάχη τους στον τελικό του -τότε- Κυπέλλου Πρωταθλητριών, στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, όπου η αγγλική ομάδα είχε επικρατήσει στη διαδικασία των πέναλτι.
Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 24-25 Απριλίου, ενώ οι αγώνες ρεβάνς είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 1-2 Μαΐου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο "NSC Olimpiyskiy" του Κιέβου στις 26 Μαΐου.
«Πρόωρος τελικός» και στο Europa League
«Πρόωρο τελικό» έβγαλε και η κλήρωση του Europa League, με την Άρσεναλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης να τίθενται αντιμέτωπες στα ημιτελικά. Στο άλλο ζευγάρι θα αναμετρηθούν η Μαρσέιγ και η Ζάλτσμπουργκ.
Οι πρώτοι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 26 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου. Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στο "Stade de Lyon".

Δεν υπάρχουν σχόλια: