11 Μαΐου 2018

Στην Κρήτη σήμερα ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

O πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η σύζυγος του Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, θα μεταβούν σήμερα στην Κρήτη, όπου θα επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους και κοινότητα προσφύγων.Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ζεύγος θα μεταβεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, προκειμένου να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο στην Κνωσσό, όπου θα τους υποδεχθεί η γγ του υπουργείου Πολιτισμού κα Βλαζάκη και ακολούθως ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα συναντηθεί με μέλη της Βρετανικής Σχολής στους χώρους της «Βίλλας Αριάδνη».

- Στις 14:25 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην «Αναπτυξιακή Εταιρεία Ηρακλείου», όπου και θα ενημερωθεί για τις δράσεις της.

- Στις 15:15 ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης θα επισκεφθούν κοινότητα προσφύγων (Παλαιό Σχολείο Κοινότητας).

Η επίσκεψη στην Κρήτη του πρίγκιπα της Ουαλίας και της δούκισσας της Κορνουάλης θα ολοκληρωθεί με μετάβαση στις Αρχάνες (Πλατεία Αγοράς, Πλατεία Εκκλησίας) για παρακολούθηση τοπικών πολιτιστικών εκδηλώσεων.

- Στις 16:20 αναμένεται η αναχώρησή τους από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» με ειδική πτήση.

thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: