1 Μαΐου 2018

Champions League: Στον τελικό η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι η πρώτη φιναλίστ του φετινού τελικού του Champions League που θα γίνει στις 26 Μαΐου στο Κίεβο και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από τον αυριανό επαναληπτικό μεταξύ Ρόμα και Λίβερπουλ.

Ρεάλ και Μπάγερν αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και έτσι η Βασίλισσα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τέταρτη τα τελευταία πέντε χρόνια και 16η συνολικά στην ιστορία της.
Έχοντας το εις βάρος της 2-1 του πρώτου αγώνα, η Μπάγερν μπήκε πολύ δυνατά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Τζόσουα Κίμιχ. Η Ρεάλ απάντησε γρήγορα και στο 11’ μετά από σέντρα του Μαρσέλο ο Μπενζεμά με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β’ μέρους, μετά από τραγικό λάθος της άμυνας ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε το 2-1 για τη Ρεάλ. Στο 63’ ο Χάμες Ροντρίγκες ισοφάρισε σε 2-2 και πλέον ήθελε ένα ακόμη γκολ. Πίεσε στα τελευταία λεπτά χωρίς όμως αποτέλεσμα και έτσι η Ρεάλ πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό.
ΡΕΑΛ (Ζιντάν): Νάβας, Λούκας Βάθκεθ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κόβατσιτς (73' Καζεμίρο), Κρόος, Μόντριτς, Ασένσιο (88' Νάτσο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (72' Μπέιλ).
ΜΠΑΓΕΡΝ (Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Ζούλε, Χούμελς, Αλάμπα, Τολισό (75' Βάγκνερ), Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάμες Ροντρίγκες (84' Χάβι Μαρτίνεθ), Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: