7 Ιουνίου 2018

Καταγγελία του Σ.Ε.Π.Ε. Πιερίας και απάντηση του 12ου Δημοτικού Σχολείου


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας καταγγέλλει τον Διευθυντή του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης για την παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής ενημέρωσης των εκπαιδευτικών του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης από εκπρόσωπο συνδικαλιστικής παράταξης.
Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ν. Πιερίας επισημαίνει ότι αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα και κατάκτηση του συνδικαλιστικού κινήματος  η ενημέρωση των συναδέλφων στους χώρους εργασίας.
Η παρεμπόδιση συνδικαλιστικής δράσης και η απαγόρευση ενημέρωσης είναι καταδικαστέα, παραπέμπει σε άλλες εποχές και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα.
Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βασίλης Λάμπρου                                          Σταματία Γιάντσιου

Η απάντηση του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

«Σεβαστά» μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας, θέλω να σας θυμίσω ότι κανείς υποψήφιος δεν μπορεί να αυθαιρετεί, να μην ακολουθεί τα προβλεπόμενα, αλλά και να προσπαθεί να ηρωποιηθεί μέσω του καιροσκοπισμού. Αντιλαμβάνομαι ότι θέλετε να προστατέψετε τα οφίτσια σας και την κατ` επάγγελμα συνδικαλιστική σας ιδιότητα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ή είστε θύματα παραπληροφόρησης ή συνδικαλιστικοί απατεώνες.
Ο διευθυντής του 12ου Δ.Σ. Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: