10 Ιουνίου 2018

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της 22χρονης που εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη - Είχε περάσει τα σύνορα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της εξαφάνισης της 22χρονης Παρασκευής Δημοπούλου που χάθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 6 Ιουνίου από το σπίτι της.
Η Γραμμή Ζωής, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ. ενεργοποίησε το Silver Alert, το πρωί της 08/06/2018, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το πρωί του Σαββάτου κλήση για την ανεύρεσή της. Η 22χρονη, από την ημέρα της εξαφάνισής της, είχε περάσει τα σύνορα στον Έβρο και βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη.
Με την κοινοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων της από το SILVER ALERT, αστυνομικοί του Έβρου την αναγνώρισαν. Μετά την ταυτοποίησή της και από τα στοιχεία της ταυτότητάς της, η Παρασκευή επικοινώνησε με τους δικούς της και τους ενημέρωσε ότι είναι καλά.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους συνανθρώπους μας που αναζητούνται.

thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: