14 Ιουνίου 2018

Ιδανική πρεμιέρα για τη Ρωσία, 5-0 τη Σαουδική Αραβία (video)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το Μουντιάλ η διοργανώτρια Ρωσία, καθώς στην πρεμιέρα της διοργάνωσης συνέτριψε με 5-0 τη Σαουδική Αραβία στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας μπροστά σε 80.000 θεατές.
Μόλις στο 12’ ο Γκαζίνσκι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκολόβιν άνοιξε το σκορ. Στο 23’ ο Τσερίσεβ αντικατέστησε τον τραυματία Τζαγκόεφ και είκοσι λεπτά μετά χρίστηκε σκόρερ, κάνοντας το 2-0 με αριστερό πλασέ.
Στο 72’, μία ακόμη αλλαγή του Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ βρήκε δίχτυα, με τον Αρτιόμ Τζιούμπα να κάνει το 3-0 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκολόβιν. Οι Ρώσοι πέτυχαν δύο ακόμη γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Τσερίσεβ στο 91’ με εξαιρετικό αριστερό σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και στο 94’ ο κορυφαίος των γηπεδούχων, Αντρέι Γκολόβιν με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Οι συνθέσεις:
ΡΩΣΙΑ (Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ): Ακινφέεβ, Φερνάντες, Κουτέποβ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόβ, Γκασίνσκι, Ζόμπνιν, Σαμέντοβ (64' Κουζιάεβ), Γκολόβιν, Τζαγκόεβ (24' Τσερίσεβ), Σμολόβ (70' Τζιούμπα).
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Μαϊούφ, Αλμπουραΐκ, Ομ. Χαουσαουί, Οσ. Χαουσαουί, Αλ Σαχρανί, Οταΐφ (64' Οτάφ), Αλ Νταουσαρί, Αλ Φαράτζ, Αλ Τζασάμ, Αλ Σεχρί (73' Αλ Καϊμπρί), Αλ Σαχλαουί (84' Ασίρι).



Δεν υπάρχουν σχόλια: