14 Ιουνίου 2018

Λήξη της σεζόν για την Ακαδημία του Πιερικού Αρχελάου

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, η τελετή λήξης της σεζόν 2017-18 για τα τμήματα των ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου.
Το «παρών» έδωσαν ο αντιδήμαρχος Κατερίνης, Νίκος Παπαζιώγας, ο περιφερειακός σύμβουλος Στέφανος Μπιτόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, Θεόδωρος Παυλίδης, οι προπονητές του συλλόγου καθώς και δεκάδες παιδιά από τις ακαδημίες, μαζί με τους γονείς τους.
Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό των επισήμων, οι οποίοι συνεχάρησαν το προπονητικό τιμ του συλλόγου για τη δουλειά που κάνουν, ο εκ των προπονητών του Πιερικού Αρχελάου, Στέλιος Χατζηιωάννου, έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, η οποία ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία του συλλόγου.
Το γυναικείο τμήμα παρέμεινε για άλλη μία χρονιά στην Α2 Κατηγορία, οι Νεάνιδες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ κατετάγησαν στην 6η θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος, Κορασίδες και Έφηβοι κατέκτησαν επίσης το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, ενώ οι Παίδες έφτασαν μέχρι το Final-4 στο παιδικό πρωτάθλημα της Ένωσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Εκτός από τις επιτυχίες αυτές, ο σύλλογος είχε και ατομικές διακρίσεις καθώς τρεις αθλητές του συμμετείχαν στα κλιμάκια της Εθνικής, ο Κώστας Τσιρογιάννης, η Ελπίδα Δημητριάδου και η Ξανθίππη Καρατάσιου.
Επίσης, ο Πιερικός Αρχέλαος συμμετείχε σε διάφορα τουρνουά, δίνοντας φιλικούς αγώνες με δεκάδες ακαδημίες από όλη την Ελλάδα, ενώ όπως τόνισε ο Στέλιος Χατζηιωάννου, ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και τη νέα σεζόν.
Για την πολυετή προσφορά της στο γυναικείο μπάσκετ τιμήθηκε η παίχτρια της Νίκης Λευκάδας, Δήμητρα Τελίδου, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από τις ακαδημίες του Αρχελάου και επί σειρά ετών αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις για Νεάνιδες, Κορασίδες και Εφήβους, με τις ομάδες να παραλαμβάνουν το Κύπελλο για την κατάκτηση του αντίστοιχου πρωταθλήματος, ενώ επίσης, βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι συμπαίκτες των τριών τελευταίων μηνών, Γλυκερία Παντζιάλα, Αλέξανδρος Καρατζούλης και Παναγιώτης Παπάζογλου.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησε πολύ… παιχνίδι για τους αθλητές του συλλόγου, ενώ στο τέλος τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.


Summer Camp από τον Πιερικό Αρχέλαο
Από 25 έως και 29 Ιουνίου 2018 θα διεξαχθεί το Summer Camp του Πιερικού Αρχελάου.
Το Summer Camp Pierikos Archelaos αφορά παιδιά από 6 έως και 13 ετών και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει για τους συμμετέχοντες basket, ποδόσφαιρο, κολύμβηση, aquabasket, στίβο, κατασκευές, μουσική και μουσικοκινητική.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τόσο με του προπονητές του Συλλόγου, καθώς επίσης και με τη Γραμματεία του Συλλόγου (τηλ.: 2351032153), η οποία λειτουργεί καθημερινά 17:00-20:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια: