10 Ιουνίου 2018

Τοπική Κοινότητα Νέας Εφέσου - Ενημέρωση Κατοίκων

Ίσως γίνομαι κουραστικός, ίσως γίνομαι γραφικός για κάποιους. Για τη δική μου συνείδηση και για τα δικά μου δεδομένα αισθάνομαι την αγανάκτηση στο μεγαλείο της κι αυτή θέλω να τη μοιραστώ με όλους εσάς μήπως βρούμε λύση στα ελάχιστα αυτονόητα που ζητάμε για το χωριό μας.

Απ΄ τον περασμένο Δεκέμβρη ζητώ να έρθει καλαθοφόρο με ηλεκτρολόγους έτσι ώστε να αποκατασταθούν βλάβες κι αλλαγές καμένων λαμπτήρων του ΦΟΠ ήτοι τον αριθμό παρακαλώ (80).
Ξαναστέλνω γραπτά στις 18.01.2018 έγγραφο για τον ίδιο λόγο, το κάνω θέμα στο προ ημερήσιας σε Δημοτικό Συμβούλιο τέλος Ιανουαρίου κι απάντηση ήταν έχουμε παραγγείλει νέο καλαθοφόρο το παλιό είναι χαλασμένο κλπ.
Ξαναστέλνω πριν 15 μέρες για τελευταία φορά έγγραφο με αναλυτική κατάσταση που υπάρχουν βλάβες που πρέπει να αλλαχθούν λαμπτήρες κλπ και πριν μια βδομάδα ήρθε για λίγες μόνο ώρες το περιβόητο καλαθοφόρο με τους αρμόδιους υπαλλήλους άλλαξαν 4 λάμπες κι έφυγαν ενώ έμειναν άλλες 76 περιπτώσεις που χρήζουν αποκατάσταση.
Σε συνάντηση που είχαμε οι Πρόεδροι της Δ.Ε. Δίου κι όταν ρώτησα συναδέλφους απ΄ τα γύρω χωριά πόσες λάμπες έχουν καμένες στα χωριά τους ξέρετε τι μου απήντησαν..άλλος είχε 4 με 5 άλλος 2 άλλος 10 ... Κι εμείς εδώ 80...
Τώρα έρχομαι στις αποκαταστάσεις των βλαβών ύδρευσης οι οποίες είναι 7 τον αριθμό εντός του οικισμού και μία εκτός παρά τις οχλήσεις μου στον υπεύθυνο εντεταλμένο ακόμη περιμένουμε με τα νερά να τρέχουν μες στους δρόμους του χωριού κι ειδικά στην κάτω πλατεία.
Οι λακκούβες που πρέπει να σφραγιστούν με πίσσα είναι πάρα μα πάρα πολλές το ίδιο κι οι υποσχέσεις των διοικούντων ότι θα αποκατασταθούν… ας μην αναφερθώ για την κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας.
Να γνωρίζουν ότι κι υπομονή κάποια στιγμή εξαντλείτε διότι όπως είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας έτσι θέλουμε να είναι και οι άλλοι στα δικαιώματα μας. Αν δεν μπορεί η διοίκηση να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της να μας το πει να το κάνουμε μόνοι μας να μαζέψουμε έξτρα χρήματα απ΄το υστέρημα μας, να αγοράσουμε λάμπες να νοικιάσουμε και έναν γερανό και να αλλάξουμε τους λαμπτήρες του χωριού...
Κύριοι διοικούντες η κατάσταση αυτή δεν πάει έτσι άλλο...!!!
Μπάμπης Κουτσιμάνης
Πρόεδρος Τ.Κ. Ν. Εφέσου

Δεν υπάρχουν σχόλια: