19 Ιουλίου 2018

Επιστολή μη αποδοχής θέσης υπεύθυνου τομέα πολιτισμού στη ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας

Αξιότιμε κύριε  γραμματέα οργανωτικού κ. Στέλιο Κονταδάκη
Με την υπ’αριθμ. πρωτ. 1345/11-7-2018 απόφασή σας ορίσθηκα ως υπεύθυνος στον τομέα πολιτισμού της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 3 του κανονισμού πανελλαδικής οργάνωση του κόμματος.
Ήταν ιδιαίτερη τιμή αλλά ταυτόχρονα και δυσάρεστη έκπληξη ο ορισμός μου στον συγκεκριμένο τομέα της ΝΟΔΕ Πιερίας  χωρίς να ερωτηθώ. Έναν τομέα που δεν γνωρίζω και σαφώς δεν μπορώ να υπηρετήσω.
Σας ενημερώνω (πράγματα γνωστά στην τοπική κοινωνία και σε όλους τους έχοντες σχέση με την ΝΔ ) ότι τα τελευταία 20 χρόνια συνδικαλίζομαι ενεργά στον χώρο της δημόσιας παιδείας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις παρακάτω θέσεις :
Εκλεγμένος στο ΔΣ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου
Πρόεδρος ΔΑΚΕ ΔΕ Ν. Πιερίας
 Επί 6ετίας πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πιερίας
Επί 2ετίας αιρετός στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας
Σύνεδρος της ΔΑΚΕ σε όλα τα συνέδρια της ΟΛΜΕ
Μέλος ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πιερίας
Νυν πρόεδρος ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πιερίας
Εκλεγμένος στο Γενικό Συμβούλιο της ΔΑΚΕ ΔΕ
Η τοποθέτηση μου στον συγκεκριμένο τομέα χωρίς καμία ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πιερίας, ήταν τελείως άστοχη. Η θέση αυτή δεν συνάδει με τις σπουδές μου, την επαγγελματική και συνδικαλιστική μου ιδιότητα. Ίσως οι τοπικές σκοπιμότητες να υπερίσχυσαν των δικών προσόντων !
Επιθυμώ να σας δηλώσω ότι δεν αποδέχομαι την θέση  του υπευθύνου του τομέα πολιτισμού αλλά και καμία άλλη θέση.  
Παραμένω ενεργός ως συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ ΔΕ και ενεργό μέλος της ΝΔ, στο πλευρό του προέδρου μας Κυριακού Μητσοτάκη στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την εκλογή της Νέας Δημοκρατίας  για την διακυβέρνηση της χώρας.
Με εκτίμηση
Θεόδωρος Σιαμάγκας
Εκπαιδευτικός ΠΕ 11
Med. Education of Adults
Med. Environmental Education
Πρόεδρος ΔΑΚΕ ΔΕ Πιερίας
Πρόεδρος ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πιερίας   

Δεν υπάρχουν σχόλια: