21 Αυγούστου 2018

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Μετά από ολιγοήμερες διακοπές νάμαστε και πάλι εδώ. Θα ρωτάτε που πήγαμε. Στα νησιά Κέιμαν φυσικά. Και συναντήσαμε ένα σωρό παλιούς καλούς συντρόφους.
**
Δεν ήταν και ιδιαίτερα φτωχός ο Αύγουστος από ειδησεογραφία. Πρώτο θέμα η απελευθέρωση των Ελλήνων αξιωματικών από τον Ερντογάν. Κατόπιν ενεργειών της κυβέρνησης λένε. Μη τους πιστεύετε, η Μεγαλόχαρη έκανε το θαύμα της. Πάντα τό'λεγε η γιαγιά μου οι Τούρκοι τά'χουν καλά με την Παναγία και τον Αη Γιώργη.
**
Κάποιοι λένε ότι βοήθησαν οι Αμερικανοί . Παραμύθια. Αυτοί δεν μπόρεσαν να απελευθερώσουν τον δικό τους πάστορα. Περισσότερο παίζει ότι έγινε διαμεσολάβηση του Ιβαν Σαββίδη στον Πούτιν.
**
Κατά τα άλλα ο Αύγουστος γράφει μια λαμπρή σελίδα και περνάει στην ιστορία. Βγαίνουμε απ’ τα μνημόνια. Σα νάταν χθες που μας ευχήθηκε ο Όλι Ρεν «καλό κουράγιο». Και ανταποκριθήκαμε κι ας μας στοίχισε κάποιες χιλιάδες εκπατρισθέντες, πτωχεύσαντες, αυτόχειρες και μελλοθάνατους.
**
Πότε θα γίνουν ορατά τα αποτελέσματα της εξόδου; Ποτέ . Η δέσμευση είναι διαρκής, ο εθνικός πλούτος ξεπουλήθηκε μαζί με την εθνική κυριαρχία και εγκαθιδρύθηκε το αποικιοκρατικό καθεστώς στην σύγχρονη απόλυτη μορφή του.
**
Ακόμη και ο ανασχηματισμός που κυοφορείται δεν πρόκειται να βελτιώσει επικοινωνιακά την εικόνα της κυβέρνησης. Ανακάτεμα απλό της τράπουλας για εκτόνωση εσωκομματικών ισορροπιών. Βέβαιο είναι ότι θα πρόκειται για τον τελευταίο ανασχηματισμό της κατ΄ ευφημισμόν κυβέρνησης της αριστεράς.
**
Μείνετε συνδεδεμένοι με την Τοπική της Πιερίας και το σαϊτ ΗΜΕΡΗΣΙΑ Της Πιερίας.
**
Μας περιμένει καυτό Φθινόπωρο...
**

Δεν υπάρχουν σχόλια: