18 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΔΡΑΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

Μέσα στο κατάμεστο, θερινό αμφιθέατρο του πάρκου Λιτοχώρου, η θεατρική ομάδα ΑΤΑΚΑ παρουσίασε για τέταρτη φορά το φετινό της έργο: «ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΔΡΑΜΑΤΑ».

Ο χώρος αποδείχτηκε μικρός για την απήχηση αυτής της δουλειάς ενώ το έργο μαγνήτισε τον κόσμο απο τα πρώτα λεπτά και τον κράτησε καθηλωμένο μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Πρόκειται για μία θαυμάσια, σύγχρονη δουλειά η οποία είναι άρτια σε κείμενα, τραγούδια και χορογραφίες, τοποθετημένη εύστοχα στην επικαιρότητα με πλήθος κοινωνικών και πολιτικών μηνυμάτων αλλά και με πολλά στοιχεία της ντόπιας παράδοσης . Το έργο είναι πρωτότυπη και αποκλειστική δουλειά της ίδιας της ομάδας «ΑΤΑΚΑ».

Αίσθηση προκάλεσαν επίσης οι ανεβασμένες ερμηνείες των ερασιτεχνών ηθοποιών που κατέστησαν την παράσταση σχεδόν επαγγελματική κερδίζοντας έτσι τον απόλυτο σεβασμό και την εκτίμηση του κοινού.

Στο τέλος της βραδιάς έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου Γυναικών Λιτοχώρου. Ο τυχερός λαχνός ήταν το νούμερο 758 και ανήκε στην κα Σάλτα-Μπαλανίκα Ολυμπία η οποία παρέλαβε ήδη μία τηλεόραση «Plasma».
              ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: