20 Αυγούστου 2018

Πώς κατέληξε να γίνει άντρο ληστών ο λόφος του Φιλοπάππου

Σε άντρο ληστών έχουν μετατραπεί ο λόφος του Φιλοπάππου και ο πεζόδρομος του Θησείου, ένα από τα πιο επισκέψιμα σημεία της Αθήνας τόσο από τουρίστες όσο και από Αθηναίους, καθώς από τις αρχές του 2018 έχουν σημειωθεί 230 επιθέσεις (δηλαδή μία κάθε ημέρα) από τουλάχιστον τέσσερις-πέντε συμμορίες κακοποιών οι οποίες δρουν ανεξέλεγκτα. Τελευταίο θύμα ένας 25χρονος Ελληνας – που εργαζόταν στη Γλασκώβη και είχε έλθει στην Ελλάδα για διακοπές – ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Μαζικές επιθέσεις

Ο θάνατος του άτυχου 25χρονου που έπεσε από τα βράχια στου Φιλοπάππου κατά τη διάρκεια συμπλοκής του με ληστές που τον απειλούσαν με σπασμένο μπουκάλι αποτελεί την κορύφωση μιας δραματικής κατάστασης με συνεχείς μαζικές επιθέσεις – πολλές εξ αυτών αιματηρές – περισσότερων από 100 αδίστακτων ποινικών κυρίως από την Αλγερία, το Μαρόκο, το Πακισταν, το Αφγανιστάν και το Μπανγκλαντές στο πιο τουριστικό μέρος της Αθήνας.

 Στην περιοχή έχει δημιουργηθεί μια πρωτοφανής κατάσταση την οποία αδυνατεί να αντιμετωπίσει η ΕΛ.ΑΣ. παρά τα συνεχή προειδοποιητικά έγγραφα που αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής». Μάλιστα ληστρικές επιθέσεις έχουν πραγματοποιηθεί την ώρα που περιπολούν αστυνομικοί στην περιοχή ή βρίσκονται επί τόπου για να ερευνήσουν άλλη εγκληματική επίθεση! Επιπλέον, σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που παρουσιάζονται, οι αστυνομικές περιπολίες είναι «ρηχές», μένουν στην περιοχή της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη και δεν εισέρχονται στην «καρδιά» του δασυλλίου όπου και σημειώνονται οι επιθέσεις.

in.gr

1 σχόλιο:

audronekara56@gmail.com είπε...

Όπως βλέπουμε από τον άρθρο ότι περισσότερη από 100 ΑΔΊΣΤΑΚΤΗ ΠΟΙΝΙΚΉ κυρίως από την Αλγερία , το Μαρόκο , το Πακιστάν , το Αφγανιστάν και το Μπανγκλαντές κάνουν συνεχείς μαζικές επιθέσεις -πολλές εξ αυτών αιματηρές στο πιο τουριστικό μέρος της Αθήνας. Απλή ερώτηση : πώς αδίστακτη ποινική στην χώρα τους βρέθηκαν και ζούνε στο Κέντρο της Αθήνας .....σαν τι ???? ..... τουρίστες ....η όπως τους επικαλούμαι « οικονομική μετανάστες » ..... και αφαιρούν της ζωές τον ανθρώπων .....στην χώρα τους ήταν αδίστακτη ποινική και εδώ δολοφόνοι .

Audrone Karafoulidou ,
Κατερίνη 21/08/2018