26 Αυγούστου 2018

Κύπελλο Ελλάδος: Ήττα-αποκλεισμός για τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ηττήθηκε με 1-0 στην Ξάνθη από τον Άρη Αβάτου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η αποβολή του Πόλυ Τσαουσίδη στο 40’ και ο τραυματισμός του Τουλκερίδη λίγο νωρίτερα, επηρέασαν την ομάδα του Σάκη Λιάγκα, η οποία αντιστάθηκε μέχρι το 70ο λεπτό. Κάπου εκεί, ο Ζοσιμίδης με δυνατό σουτ από κοντά νίκησε τον Τσιλεγκερίδη, ανοίγοντας το σκορ για τον Κυπελλούχο της ΕΠΣ Ξάνθης, ο οποίος πήρε τελικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.
Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος Μιχ.(83΄Παπαδιώτης), Ψεματας, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Ζοσιμίδης,(80΄Σιχλιμοίρης),  Σαρηγιαννίδης, Κοτόπουλος, Γκέκας(65΄Μελισσόπουλος Μ.), Δόντσος.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Σάκης Λιάγκας): Τσιλεγκερίδης, Τσιτλακίδης, Σταλίκας, Τσαουσίδης, Παπαδόπουλος, Τουλκερίδης (35΄λ.τ. Καραμανώλας), Καλαϊτζίδης, Παπαστεργίου (67΄Παππάς), Παρδάλης (82΄Λιάγκας), Μητράκας, Κωστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: