9 Αυγούστου 2018

Europa League: Με «τεσσάρα» στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός

Με πρωταγωνιστές τους Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη και Γκερέρο, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 4-0 τη Λουκέρνη στο "Καραϊσκάκη" και ουσιαστικά «καθάρισε» από σήμερα την πρόκριση στα play-off του Europa League.
Οι ερυθρόλευκοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο 45λεπτο όπου προηγήθηκαν με 3-0. Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με κεφαλια-ψαράκι μετά από κόρνερ του Τσιμίκα, ενώ στο 33’ ο ίδιος παίκτης με αριστερό πλασέ έκανε το 2-0. Τρία λεπτά μετά, ο Ποντέσε έσκαψε καταπληκτικά τη μπάλα στην κάθετη κίνηση του Φορτούνη, αυτός κατέβασε τη μπάλα και… σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Γκερέρο για το 3-0.
Ο Φορτούνης είχε δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο (55’, 70’), ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γκερέρο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 84’.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (91' Τοροσίδης), Φορτούνης (86' Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος (78' Βρουσάι), Ποντένσε, Γκερέρο.
ΛΟΥΚΕΡΝΗ (Ρενέ Βάιλερ): Σάλβι, Γκρέτερ, Άλβες, Σμιντ, Σβέγκλερ (58' Βάργκας), Σίντλερ, Βόκα, Γκβίλια, Σνόιλι (58' Σουλτζ), Σιρπφ, Ελέκε (74' Ντεμασάι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: