20 Αυγούστου 2018

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Διαβητικών N.Πιερίας προς τους Διοργανωτές τού Olympus Marathon

Η Διοίκηση του Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας και η Πρόεδρος, Σωτηρία Ουσταμπασίδου, ευχαριστούν θερμά τούς Διοργανωτές τού Olympus Marathon για την ευκαιρία συμμετοχής που έδωσαν σε παιδιά μας που πάσχουν από Διαβήτη τύπου Α’ προκειμένου να συμμετάσχουν στη φετινή Διοργάνωση Ορεινού Τρεξίματος στον Όλυμπο.
Όπως είναι γνωστό, σε Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος που έγινε φέτος στο πλαίσιο του Μαραθωνίου Ολύμπου, συμμετείχαν 20 παιδιά με Διαβήτη τύπου Α’, μαζί με τις μαμάδες τους. Πρόκειται για τους αγώνες «Melindra» τού «Olympus Marathon». Σύνθημα όλων αυτών των παιδιών που συμμετείχαν στους αγώνες, ήταν: «Run to change Diabetes to Litochoro Pierias».

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε και το πάρτι εθελοντών όπου βραβεύτηκαν αυτά τα παιδιά. Πρόκειται για ένα πάρτι που βράβευσε τους εθελοντές και τις ομάδες που στήριξαν τον αγώνα, γι’ αυτό και τους πρόσφερε εδέσματα μετά μουσικής! Φέτος το πάρτι έγινε στον ΕΟΣ Βρόντους, συμμετείχε και ο Σύλλογός μας καθώς και παιδιά μας, όπου μας προσφέρθηκαν ψητά κρέατα. Εμείς και τα παιδιά μας περάσαμε υπέροχα!

Οι Διοργανωτές τού Olympus Marathon ευχαρίστησαν όλες τις ομάδες και τους φορείς που βοήθησαν σ’ αυτούς τους αγώνες. Επίσης, βράβευσαν τα παιδιά με Διαβήτη, που συμμετείχαν στους αγώνες «Melindra» τού «Olympus Marathon». Στο πλαίσιο αυτό των βραβεύσεων, η Πρόεδρος τους έδωσε και από ένα κύπελλο συμμετοχής. Επιπλέον δε, έγινε και κλήρωση με δώρα.

Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση που τη χαρήκαμε εμείς και τα παιδιά μας. Γι’ αυτό και ευχαριστούμε θερμά τούς Διοργανωτές τού Olympus Marathon, γενικά για τις ευαισθησίες που έχουν, ειδικά όμως για την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν στον Σύλλογό μας και στα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: