17 Σεπτεμβρίου 2018

Άντρας στη Λαμία κρατούσε αιχμάλωτη μια 40χρονη Γαλλίδα

Μία απίστευτη περίπτωση ομηρίας εκτυλίχθηκε στην Λαμία και οδήγησε στην κινητοποίηση τόσο της ΕΛΑΣ όσο και Ιντερπόλ.

Ένας 34χρονος άντρας κρατούσε όμηρο, δεμένη και φιμωμένη μια 40χρονη Γαλλίδα σε δωμάτιο στον ακάλυπτο του σπιτιού του.
Όπως αναφέρει το LamiaReport, ο 34χρονος Λαμιώτης είχε γνωρίσει την 40χρονη Γαλλίδα μέσω Facebook πριν από τρία χρόνια και είχαν συνάψει σχέση η οποία όμως είχε διακοπεί. Τις τελευταίες ημέρες είχαν και πάλι επικοινωνία και η Γαλλίδα φίλη του πείστηκε να έρθει ξανά στην Ελλάδα για να τον συναντήσει. Εκείνος τότε την αιχμαλώτησε. 
Με κάποιον τρόπο που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός η 40χρονη κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της κι εκείνος ενημέρωσε την Ιντερπόλ. 
Το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, που κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού της Γαλλίδας, έκαναν έφοδο στην πολυκατοικία και την εντόπισαν στο δωμάτιο που είναι στον ακάλυπτο.
Αξίζει να σημειωθεί οτι ο 34χρονος Λαμιώτης τα τελευταια δυο χρόνια περίπου, «φιλοξενεί» στο διαμέρισμά του, μια 24χρονη κοπελίτσα, επίσης από τη Λαμία, η οποία γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης, αλλά πιθανότατα φοβόταν να μιλήσει. Εξετάζονται μάλιστα και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη είναι μαζί με τον 34χρονο. Προς το παρόν η κοπέλα έχει επίσης συλληφθεί. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport o 34χρονος εργάζεται ως εθνοφύλακας στο ΚΕΥΠ της Λαμίας.
Οι κατηγορίες
Ο 34χρονος και η 24χρονη οδηγήθηκαν σήμερα στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας. Στον 34χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ενώ στη νεαρή γυναίκα ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία. Το ζευγάρι ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του το πρωί της Τρίτης.
«Δεν έχω λάβει ακόμη γνώση της δικογραφίας και δεν μπορώ να σας πω κάτι επί της ουσίας, πιστεύω όμως από αυτά τα οποία μου έχουν μεταφέρει ο εντολέας και η εντολέας μου, σιγά - σιγά θα αποκαλυφθούν κάποια πράγματα, τα οποία θα αποδείξουν ότι δεν διαπράχθηκαν τα αδικήματα αυτά» δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος των κατηγορουμένων Δημήτρης Κρούπης.

tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια: