13 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας της Κέρογλου Κυριακής με τον συνδυασμό του Γιώργου Νταντάμη

Αγαπητοί συνδημότες /- τισσες
Έχοντας την εμπειρία της συμμετοχής στα κοινά και μετά απο παρότρυνση φίλων αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του αξιολογότατου κυρίου Γιώργου Νταντάμη για συστράτευση στον σχηματισμό του στις επέρχομενες εκλογές για τον δήμο Κατερίνης. Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε με κοινωνική ευαισθησία και ενσυναίσθηση τα σημαντικά προβλήματα συνδημοτών μας. Ο πολιτισμός μιας κοινωνίας άλλωστε κρίνεται από τη μέριμνά της απέναντι στα σημαντικά προβλήματα που απορρέουν σε δύσκολες περιόδους κρίσεων, προβλήματα τα οποία δύναται να αντιμετωπιστούν με ωριμότητα κ αλληλεγγύη. Η παρουσία και η στήριξη νέων ανθρώπων σε αυτήν την προσπάθεια κρίνεται επιβεβλημένη. Η νεολαία είναι αυτή που έχει την δύναμη και τα προσόντα να επέμβει δυναμικά στην εξέλιξη της κοινωνίας.

Κρίνω αναγκαίο λοιπόν να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με τον κύριο Γιώργο Νταντάμη, ο οποίος έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου και είμαι βέβαιη ότι μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει.

Θα παλέψουμε όλοι συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναβάθμιση του τόπου μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.

Με εκτίμηση
Κέρογλου Κυριακή
Πτυχιούχος Κλασικών & Ανθρωπιστικών Σπουδών 
MSc Πολιτικής Ιστορίας & Στρατηγικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: