13 Σεπτεμβρίου 2018

Κινηματογραφική καταδίωξη φορτηγού με μετανάστες

Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες για παράνομη μεταφορά 25 αλλοδαπών, μετά από στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στις παράνομες διακινήσεις αλλοδαπών των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χθες το απόγευμα δύο αλλοδαπούς ηλικίας 20 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, αστυνομικοί εντόπισαν στην Εγνατία Οδό στο ύψος κόμβου Ασπροβάλτας, Ι.Χ Φορτηγό αυτοκίνητο, με οδηγό τον 30χρονο και συνοδηγό τον 20χρονο, το οποίο με τη χρήση ηχητικών και φωτεινών σημάτων επιχείρησαν να ελέγξουν, πλην όμως ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.
Έπειτα από καταδίωξη, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Νέας Απολλωνίας και σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό του 25 παράτυποι μετανάστες εκ των οποίων οι 5 ήταν ανήλικοι.
Από την έρευνα προέκυψε ότι, οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο την προηγούμενη ημέρα, έναντι χρηματικού ποσού, με τελικό προορισμό χώρες της Βόρειας Ευρώπης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: