13 Σεπτεμβρίου 2018

Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας στην Κατερίνη

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας με συνδιοργανωτές τον Δήμο Κατερίνης και τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο «Αρχέλαος», διοργανώνει τον Πανελλήνιο αγώνα Τοξοβολίας «Κύπελλο Ελλάδος 2018» στα πλαίσια του οποίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας κατάταξης το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 και οι Τελικοί (Ολυμπιακός Γύρος) την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Οι αθλητές και αθλήτριες θα διαγωνιστούν στο αγώνισμα του Ολυμπιακού Τόξου στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών/Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών/Εφήβων – Νεανίδων σε ατομικό, ομαδικό και μικτό ομαδικό Ολυμπιακό Γύρο.

Οι αγώνας αυτός  είναι ένας εκ των τριών σημαντικότερων διοργανώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΕΟΤ) που λαμβάνουν χώρα ετησίως.

Είναι αγώνας πρόκρισης για τους αθλητές για την Εθνική Ομάδα και είναι δηλωμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της WorldArchery (WA).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Χιονίδη Σάββα Δήμαρχο Κατερίνης και τον κ. Παυλίδη Θεόδωρο πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Δ. Κατερίνης για το ενδιαφέρον που έδειξαν προκειμένου  να πραγματοποιηθούν στην Κατερίνη οι παραπάνω Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας.


Από την Εφορία Τοξοβολίας του ΓΑΣ «Αρχέλαος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: