25 Σεπτεμβρίου 2018

Κι όταν η ΝΟΔΕ γράφει εμείς οι δημοσιογράφοι έχουμε πολύ ψωμί

Γράφει η Κατερίνα Τσαλού 

Ένα διήμερο γεμάτο ειδήσεις, αναλύσεις, σχολιασμό, παραπολιτική, πολιτική, πληροφορίες, φημολογίες.


Η πολιτική εκδήλωση του Κώστα Κουκοδήμου όπου ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά του στο δήμο Κατερίνης όπως ήταν αναμενόμενο βρέθηκε στο επίκεντρο της τοπικής επικαιρότητας.

Κατάφερε να φέρει τόσους εν ενεργεία βουλευτές, πρώην υπουργούς, ευρωβουλευτές ταυτόχρονα στην Κατερίνη, όσους δεν είχαμε δει ποτέ.

Την  Παρασκευή το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης το 1/3 της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., δεκάδες επιστολές από τους υπόλοιπους και ένας πρώην πρωθυπουργός χαιρέτισαν την υποψηφιότητα του Κώστα Κουκοδήμου για το δήμο Κατερίνης.

Κι αυτά είναι τα γεγονότα. Όποιος βρει στοιχείο υπερβολής ας μου το καταθέσει.

Αν όχι η μεγαλύτερη, μια από τις μεγαλύτερες  συγκεντρώσεις σε μη προεκλογική περίοδο στο συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης, είναι επίσης γεγονός.

Σας έδωσα λοιπόν το στίγμα της πολιτικής εκδήλωσης, γιατί όλα τα άλλα τα είδατε ή τα ακούσατε ή τα διαβάσατε στον ηλεκτρονικό ή στον έντυπο τύπο.

Όπως είδατε επίσης ή διαβάσατε πως η τοπική ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας, λίγες ώρες πριν φτάσουν οι βουλευτές από όλη την Ελλάδα στην Κατερίνη καλούσε τα κομματικά στελέχη να …αφήσουν στο σπίτι τους την κομματική τους ιδιότητα και να πάνε στην εκδήλωση.

Αστεία πράγματα, που δεν θεωρώ άξια αναφοράς ή σχολιασμού αλλά μόνο άξια καταγραφής.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που λίγη ώρα αργότερα, η ανακοίνωση «κατέβηκε» από την σελίδα της ΝΟΔΕ, προφανώς γιατί το κόμμα σε κεντρικό επίπεδο δεν είχε ενημερωθεί και φρόντισε να δείξει την ενόχλησή του για την …πρωτοβουλία.

Αυτά για τους παρόντες.
Οι υπόλοιποι, φοβήθηκαν μήπως και τους διαγράψουν και δεν πήγαν. Ακόμη πιο αστείοι και από την ανακοίνωση αυτοί.

Έχουν χιούμορ πάντως στη Ν.Δ.

Το διαπίστωσα για ακόμη μια φορά και το προσμετρώ στα θετικά τους. Εκεί που πας να πάρεις στα σοβαρά κάτι …γράφουν.
Κι όταν η ΝΟΔΕ γράφει εμείς οι δημοσιογράφοι έχουμε πολύ ψωμί.

Κι εγώ έχω μπόλικο και θα σας το αφιερώνω με δόσεις.

Στο δια ταύτα τώρα, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κουκοδήμου συμπληρώνει το παζλ των υποψηφιοτήτων για τον κεντρικό δήμο της Κατερίνης.

Η προεκλογική περίοδος αν και άτυπα και λίγο πρόωρα, άρχισε.

Ακόμη κι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι είναι νωρίς και δεν ασχολούνται με εκλογές, αναστενάζουν πάνω από τα τηλέφωνα και τρέχουν να φωτογραφηθούν σε εκδηλώσεις και αγιασμούς.

Ένας δύσκολος και περίεργος χειμώνας προ των πυλών.
Οπλιστείτε με υπομονή, γιατί είπαμε. Οι εκλογές δοκιμάζουν αντοχές, σχέσεις, φιλίες. Άνθρωποι «διαλέγουν» στρατόπεδα και οπλίζουν.
Το’χω δει το έργο πολλές φορές.

Καλή μας ημέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: