13 Σεπτεμβρίου 2018

Ποδηλατοπορεία στην Κατερίνη στο πλαίσιο της ημέρας χωρίς αυτοκίνητο


Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας συμμετέχει και φέτος στη μεγαλύτερη καμπάνια βιώσιμης κινητικότητας, την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 16-22 Σεπτεμβρίου 2018 με κεντρικό μήνυμα «Συνδυάζω – Μετακινούμαι» και σας καλεί να συμμετάσχετε, να συνδράμετε με την παρουσία σας, να στηρίξετε τη συλλογική αυτή προσπάθεια δράσεων με επίκεντρο το ποδήλατο και τη βιώσιμη μετακίνηση.
Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, βάζει την πόλη της Κατερίνης στον Ευρωπαϊκό χάρτη των πόλεων που συμμετέχουν στην Ευρωπαίκή Εβδομάδα Κινητικότητας 16-22 Σεπτεμβρίου 2018. Ποικίλες δράσεις με έμφαση στην κινητικότητα με το ποδήλατο μέσα στην πόλη έχουν προγραμματιστεί από την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.
Κορύφωση των δράσεων φέτος είναι η Ποδηλατοπορεία την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, η οποία συμπίπτει με την έναρξη της Εβδομάδας Κινητικότητας. Μια μέρα χωρίς αυτοκίνητο, ποδηλατώντας στους δρόμους της Κατερίνης. Η έναρξη θα γίνει από την πλατεία Ελευθερίας στις 11.30’. Η ποδηλατοπορεία είναι κατάλληλη για μικρούς και μεγάλους και θα γίνει μέσα στην Κατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: